Joanna Jedrzejczyk stråvikt
Joanna Jedrzejczyk.

Joanna taggar ONE Championship under Asienresa – kan övergång vara nära?

✅ Blir den forne stråviktsmästarinnan nästa UFC-fighter att teckna kontrakt med ONE? ✅ Har förlorat tre utav fyra senaste

Under de senaste månaderna har ett flertal kända UFC-fighters tecknat kontrakt med de asiatiska konkurrenterna ONE Championship. Före detta UFC-mästare Eddie Alvarez och Demetrious Johnson samt den lovande topptalangen Sage Northcutt har redan skrivit kontrakt med ONE, och det har spekulerats mycket kring nästa potentiella övergång från UFC till ONE.

RELATERAT: 

Nu har UFCs forne stråviktsmästarinna Joanna Jedrzejczyk (15-3) nyligen skapat orsak till ännu mer spekulering och debatt. För tillfället befinner polskan sig i Thailand, vilket i sig inte väcker några misstankar, men i ett inlägg på Instagram valde Jedrzejcyzk att tagga One Championship – vilket nu fått många att ana att resan till Asien kan vara mer än en semester.

Om Jedrzejcyzk tecknar kontrakt med ONE finns det en god chans att hon får omedelbar titelchans med tanke på sina meriter. I dagsläget är kinesiskan Jingnan Xiong (13-1) regerande stråviktsmästarinna, med fyra raka segrar i organisationen.

Jedrzejcyzk är dock i stort behov av en seger. Förvisso har hennes enda karriärsförluster skett mot numera regerande UFC-mästarinnorna Rose Namajunas och Valentina Shevchenko, men faktumet kvarstår att hon står med endast en seger i sina fyra senaste matcher – en poängvinst över Tecia Torres.

Tycker du Jedrzejcyzk borde teckna kontrakt med ONE? 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...