John Lineker jagar match – utmanar flera fighters

✅ Den brasilianske bantamviktaren är trött på att vänta och utmanar Dominick Cruz med flera ✅"Måste jag flytta till lättvikt?

John “Hands of Stone” Lineker (31-8) må ha erbjudit att möta Zabit Magomedsharipov, men han får fortfarande inga matcher. Den brasilianske bantamviktaren tävlade sist i maj i år, och är ute efter en ny match – som ingen verkar vilja ge honom.

LÄS OCKSÅ: John Lineker redo att möta Zabit – UFC säger han är för liten

I ett inlägg på Twitter utmanade Lineker Raphael Assuncao, Dominick Cruz och Marlon Moraes – ingen av dem har svarat ännu.

Sist Lineker var aktuell knockade han Brian KelleherUFC 224 i Brasilien. Det var hans sjätte seger på sju matcher i bantamvikt sedan han flyttat upp från flugvikt. Sedan en poängförlust mot den numera regerade bantamviktsmästaren TJ DillashawUFC 207 – innan Dillashaw blev mästare igen – har Lineker besegrat Marlon Vera och senast Kelleher.

Vem vill du se Lineker möta härnäst?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara