John McCarthy tvivlar på Conor McGregors rehabiliteringsbesked

✔ "Om jag sparkar fel gör det ont, jävligt ont"

Den för detta UFC-domaren John McCarthy tror inte att Conor McGregors titanium-implantat kommer att vara till hans fördel.

På podcasten Weighing In med forne UFC-fightern Josh Thompson och McCarthy pratade de om McGregor och hans skada. McCarty sade att han är intresserad av att se hur McGregor kommer att prestera efter att skadan har läkt.

– [Conor McGregor] pratade om hur han har fått en titaniumstång i benet, sade McCarthy. [McGregor] sade “Jag har ett titaniumben nu. Låt oss se vad som händer när jag sparkar folk nu”.

-Åh, jag kommer att kolla, och jag garanterar att det kommer att göra mer ont på dig, än på dem du sparkar, sade McCarthy.

Thompson som har ett titanium-implantat i sin vänstra fot bekräftade att om man sparkar med ett opererat och lagat ben kan det göra ont.

– Det kommer att plåga dig (McGregor), sade den pensionerade MMA-fightern Thompson. Jag har en titaniumplatta i min vrist som hålls samman med nio skruvar. Om jag sparkar fel gör det ont, jävligt ont.

Thompson berättade även att titanium-implantatet kan komma att begränsa benets funktionalitet. Han delade med sig av sina egna erfarenheter för lyssnarna om vad MMA-fans kan förvänta sig när McGregor återvänder.

– Det finns ingen flexibilitet på din fot, sade Thompson. I din vrist finns det ingen flexibilitet för skruvarna och plattan rör sig inte. De håller allt stilla.

 


HETAST JUST NU


Conor McGregors rehab

Före detta dubbelmästaren McGregor pratade nyligen om sin operation och framtiden i en video han postade på sociala medier. Till skillnad från McCarthy och Thompson anser McGregor att det kan vara en fördel med operationen.

– Vad jag behövde var ett titaniumskenben, och nu har jag en titaniumstång från benet till ner till vristen, sade McGregor. Doktorn säger att det är obrytbart.

Se inlägget och videon här nedan! 

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttUFC

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...