Johny Hendricks hoppas på att möta Robbie Lawler på UFC 192 i Houston

En av huvudkortets vinnare siktar in sig på ett tredje möte med sin nyfunna rival. 

Om Johny “Bigg Rigg” Hendricks (17-3) får välja så får han nästa titelchans mot en segrande Robbie Lawler (25-10), som härnäst är uppbokad för att möta Rory MacDonald (19-2) på UFC 189. Detta var något Hendricks tydliggjorde efter att ha slagit Matt Brown på enhälligt domslut på UFC 185.

“I would like to fight Robbie Lawler again,” sa Hendricks på presskonferensen efter galan. “I’m not going to lie. He’s a tough dude, and he’s a very nice guy, which I like. I like fighting nice guys and fighting guys that I don’t have a problem getting in the octagon with. 

Matchen mellan Hendricks och Brown gick tiden ut, där Hendricks tog hem ett solklart domslut, trots en tapper insats från sin motståndare. Härnäst är det dock ett avslut på en potentiell trilogi med Lawler som “Bigg Rigg” hoppas på.

Hendricks och Lawler möttes för första gången på UFC 171 i en match som gällde den vakanta titeln. Hendricks tog hem segern efter fem gångna ronder, men i returmatchen på UFC 181 var det Lawler som kammade hem seger på poäng.

Ett idealt scenario för Hendricks, som härstammar från Oklahoma men i dagsläget kallar Texas hem, skulle vara att möta lawler på UFC 192 i Houston, Texas i oktober.

“October in Houston? Hey, that’d be pretty sweet. Fighting in Texas again, are you kidding me?”

Skulle ni vilja se ett tredje möte mellan dessa welterviktare?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
8 Kommentarer
 • Baz3
  16 March 2015 at 09:38

  ..you know what I mean?”

 • ichthyostega
  16 March 2015 at 10:04

  Finns det bara en bild på Hendricks?
  Kan ni inte hitta en annan bild där han inte ser ut som Janne Långben som försöker förklara för Rogan varför han skitit på sig igen.

  • axel
   16 March 2015 at 01:06

   Hahaha gnäll gnäll gnäll XD

  • Kenny Starfighter
   16 March 2015 at 01:15

   Tror de handlar om att det är deras egen tagna bild. därför de använder den.

 • OlofDenAndra
  16 March 2015 at 10:13

  Boka Cain-Jds 4 på samma kort också när vi ändå passar på(vet att Cain möter Werdum) men det är la på ufc 188

 • Rättvis
  16 March 2015 at 01:50

  Hoppas inte det, du har blivit tråkig att titta på

 • Cyberzerk2 .
  16 March 2015 at 04:12

  Förlåt mig men enligt mig så är Hendricks en mycket tuff fighter men ack så tråkig att bevittna.

  Det är märkligt när man är av en sådan kaliber som t.o.m har varit mästare så har Hendricks så rudimentära sparktekniker. Ser i bland ut som han riskerar att vrida sitt knä ut led på stödjebenet.

  Eller ät jag bara en jävla gnällspik?

 • Svara