Jon Anik är en kille man kan lita på: Kolla in hans nya 209-tatuering här

UFC:s kommentator Jon Anik har av en nypublicerad bild att döma hållit sin del av avtalet. Anik lovade som bekant att tatuera in sifferkombinationen 209, riktnumret till Stockton i Kalifornien, om Nate Diaz vann fighten mot Conor McGregor i lördags. Kolla in Aniks nya gaddning här.

UFC:s kommentator Jon Anik verkar vara en man som håller vad han lovar. Inför huvudmatchen mellan Conor McGregor och Nate Diaz, under UFC 196 i lördags, var Anik så säker på att McGregor skulle vinna fighten att han lovade offentligt att tatuera in sifferkombinationen 209, det vill säga riktnumret till Diaz hemstad Stockton i Kalifornien, om Diaz skulle vinna fighten.

Well, vi vet ju alla vad som hände. Diaz ströp ut McGregor i andra ronden och blev därmed den förste att besegra irländaren i UFC. På presskonferensen efter galan påminde Diaz om att Anik nu var tvungen att skaffa den där tatueringen, annars skulle han åka på stryk.

Nu verkar det som om kommentatorn har hållit sitt löfte, i vart fall att döma av en bild som han har lagt upp på sitt Instagramkonto. Där ser man en nyligen utförd 209-tatuering. Dock är det något oklart exakt var på sin kropp som Anik har placerat den nya gaddningen. Bilden avslöjar nämligen inte det. Men det ser ut att vara på den vänstra underarmen.

Kolla in Jon Aniks nya tatuering här. Vad säger ni läsare om gaddningen? Är den tillräckligt snygg eller skulle Anik ha valt ett annat typsnitt?

Jon Anik 209 tattoo

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Morgall
  11 March 2016 at 08:26

  Den kommer nog förmodligen påminna om twitter tjafset med Nate.

 • Kenny Starfighter
  11 March 2016 at 12:46

  STOCKTON 209 Whuuuuut

 • TheVobb
  11 March 2016 at 01:25

  Han skulle ha printat dit Nate´s ansikte också ;-)

 • Johan
  11 March 2016 at 03:55

  Inte dumt alls..

 • Svara