Jones intervjuas av Joe Rogan inför matchen mot Alexander Gustafsson på UFC 164 i Toronto.

Jon Jones är ute på en “rescue mission”

Jon Jones återkomst till UFC efter sin avstängning har till stor del präglats av en intensiv närvaro på sociala medier, inte minst på Twitter där han publicerar den ena tweeten efter den andra i en aldrig sinande ström. Han beskriver bland annat sina försök att reparera sin skadade image som en “rescue mission”.

Det första som den förre UFC-mästaren i lätt tungvikt gjorde efter att ha beviljats återinträde i UFC var att dra igång ett ordkrig på Twitter mot den nuvarande innehavaren av mästarbältet, Daniel Cormier. Men Jones har inte enbart ägnat sig åt att offentligt kalla Cormier för en hel massa rara och fullständigt onämnbara saker. Han har även tagit sig tid att kommunicera med sina egna fans och svara på deras frågor.

Jon Jones är ödmjuk nog att inse sina tidigare misstag och han säger sig nu vara beredd på att göra allt för att reparera de enorma skador som hans tvivelaktiga beteende utanför oktagonen har orsakat.

Mannen som av många anses vara den störste genom tiderna i oktagonen har utan tvivel en ärlig vilja att bli lika stor utanför densamma.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Daniel CormierJon JonesSenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Godless
  4 November 2015 at 08:53

  Skenhelige djävel.

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...