Foto via MMAnytt

Jon Jones B-test också positivt

Jon Jones B-test kommer också tillbaka positivt. Jones förväntas nu bli avstängd från UFC.

Jon Jones skulle möta Daniel Cormier på UFC 200 men blev ertappad med otillåtna preparat i ett dopingtest. Enligt Dana White rör det sig om två otillåtna preparat. Jones begärde att ett B-test genomfördes som nu också kommit tillbaka med ett positivt resultat. Ett negativt B-test kunde innebära att Jones fick gå matchen.

Enligt USADA som genomför dopingkontrollerna åt UFC visar både A- och B-testet samma resultat. Vilka substanser de hittat kommer de inte offentliggöra utan det är upp till Jones själv om han vill gå ut med det offentligt.

Jones höll en presskonferens tidigare i veckan där han förnekade att han tagit några otillåtna preparat och antydde att det kunde vara ett kosttillskott som kan ha varit boven i dramat. Med de nya hårdare dopingreglerna som införts förväntas Jones att bli avstängd upp till två år.

Cormier kommer nu istället möta Anderson Silva på UFC 200. Silva tog matchen på två dagars notis.

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Jon JonesSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Hiho
  9 July 2016 at 11:19

  fail

 • Kenny Starfighter
  15 July 2016 at 02:10
 • Kenny Starfighter
  15 July 2016 at 02:11

  Så, mr Hesus, mr cocaine, mr DUI, Mr Runbacktocollectmoney.
  G.o.a.t? Well…

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...