Jon Jones dominerar de obligatoriska välgörenhetsmötena

Enligt domen från smitningsolyckan måste Jon Jones hålla i 72 möten med barn och ungdomar. Jones verkar inte ha något emot domen då han håller flera möten om dagen och fullkomligt äger varje möte.

Jon Jones ligger inte på latsidan nu när han känner känslan av att snart vara tillbaka i UFC. Jones har sedan innan smitningsolyckan varit en bra medborgare som besökt olika ungdomshem och skolor för att föreläsa om livet och karriären som UFC-fighter.

Den före detta lätt tungviktsmästaren beordrades av domstolen att hålla 72 möten på ungdomsgårdar till följd av smitningsolyckan tidigare i år. Enligt nära personer till Bones så håller han schemat späckat med fem möten på en dag för att bli klar så fort som möjligt. De som varit på plats och hört Jones tala till ungdomarna verkar dessutom vara mer än nöjda med hans framträdande:

His [Jones] message to my team was simply awesome. His whole demeanor was great,” sade huvudtränaren av Sandia Prep School “These are young men, 8th grade to seniors in high school who really look up to him and I think they learned from this and appreciated Jon’s visit. I appreciated it.

Det är numera uppenbart att Jones satsar hårt på att komma tillbaka till UFC för att återta sitt mästarbälte. Inte bara på grund av hans snabba välgörenhetsmöten utan de otaliga videos han publicerar på sina sociala medier där man ser honom träna hårt på gymmet. Skulle han fortsätta besöka fem ungdomscenter och skolor per vardag skulle han vara klar för att komma tillbaka till UFC redan inom två veckor.

Vad tror du, när annonseras Jones återkomst och mot vem?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jon JonesNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Morgall
  19 October 2015 at 09:24

  Hoppas han kommer tillbaka starkt och rör om i grytan

 • Godless
  19 October 2015 at 05:05

  Dessa “rapporter” kan väl aldrig tänkas komma indirekt från UFC va? Näe..

  • Lovisa Larsson
   20 October 2015 at 06:35

   det gjorde de faktiskt inte, de kom ifrån skolorna och ungdomshemmen. Inget från UFC vad jag förstod i alla fall :)

   • Godless
    20 October 2015 at 03:55

    Jag synar det ändå, jag ;)

  Svara