Jon Jones döms inte för drag racing, har kommit fram till uppgörelse med åklagare

Det var i mars som Jon Jones fick problem med lagen än en gång. Nu har han fått sin slutgiltiga dom.

Jon Jones (22-1) är lika känd för det han gör i oktagonen som för sina problem med lagen. I mars i år blev han stoppad av polis för att bland annat ha kört dragracing på väg hem från MMA-gymmet. Han var dessutom verbalt aggressiv mot polisen, vilket fångades på video. Men nu döms han inte för detta utan för ett par andra punkter som att ha modifierat avgassystemet och för bilens registreringsskyltar, rapporterar TMZ.

Han måste nu gå totalt 60 timmars samhällstjänst och gå körlektioner och om han inte lyckas uppfylla detta så kommer han att få ett 90 dagar långt fängelsestraff. Men han har redan gått 51 av de timmar som han tidigare har dömts till och dessutom säger en representant för Jones att han är klar med körlektionerna.

Han hade sedan tidigare en villkorlig dom från september förra året vilken han bröt under denna händelse i mars. Även om han blir klar med detta snart så kan hans UFC-karriär ändå vara i fara då han har testats positivt för östrogenblockerare, något som han bestämt förnekar att ha gjort medvetet, vilket med all säkerhet kommer att ge honom en två år lång avstängning från USADA.

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Jon JonesNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel
5 Kommentarer
 • Morgall
  11 August 2016 at 11:38

  Vad rörigt

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  11 August 2016 at 11:53

  Lämna honom ifred

  #FreeJonJones

  • Headown
   12 August 2016 at 07:56

   Han har själv satt sig i denna position.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    12 August 2016 at 06:12

    Jag tror att han är oskyldig.

 • atnek
  12 August 2016 at 02:42

  Herregud, hur mycket krävs det för att den här jäveln ska åka in?

 • Svara