Jon Jones fälld för trafikföreteelser en månad innan återkomsten till UFC

Efter att ha stoppats för olovlig körning förra månaden betalade Jon Jones nyligen sin skuld till Albuquerques domstol då han bland annat fälldes för flertalet trafikföreteelser med mindre än en månad kvar tills UFC 197 och titelmatchen mot Daniel Cormier.   

UFC 196 LAS VEGAS MGM DPATINKIN 2016 WEIGH IN JOHN JONES

När en polis stoppade en fortkörande Jon Jones (21-1) i Albuquerque, New Mexiko i februari hade den före detta UFC-mästaren varken körkort eller registreringsbevis på sig men släpptes med en varning. Efter att Jones nyligen gjort ett framträdande i domstolen och visat ett giltigt körkort samt bevis på att bilen tillhör hans fru och att den är registrerad fälldes han för trafikföreteelsen.

Medan detta i teorin låter illa är det i praktiken inget att oroa sig över. Efter en kortare period kommer ärendet strykas helt och hållet från Jones register och livet kan återgå till det vanliga. Med mindre än en månad tills UFC 197 och titelmatchen mot Daniel Cormier (17-1) den 23:e april kan UFC med andra ord pusta ut.

Kategorier
Daniel CormierJon JonesNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...