UFC 235
Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Jon Jones försöker pressa Daniel Cormier på Twitter

Rivaliteten mellan de två lätt tungviktsmästarna Jon Jones och Daniel Cormier ökar. Jones rapporteras vara klar att komma tillbaka till UFC och han passar därför på att reta Cormier lite grann.

Det börjar dra ihop sig för mötet mellan de två mästarna Jon Jones och Daniel Cormier. Det verkar inte vara många månader kvar till vi får se avgörandet om vem som är den rättmätige lätt tungviktsmästaren.

Cormier gick nyligen ut med att han kommer ta en paus från tävling eftersom han gått tre tuffa matcher mot ingen mindre än Jones, Anthony Johnson och Alexander Gustafsson under året. Bones räds inte att Cormier varit aktiv och känner sig helt säker på att han kommer att gå segrande ur deras möte. Så pass att han sträcker sig så långt som att ge Cormier all den tid han behöver för att förbereda sig inför matchen:

Cormier som såg tweeten var snabb med att slå tillbaka om att han också minsann kommer vara redo när deras tid kommer.

DC verkar ta det lugnt och inte stressa för mycket när Jones försöker skrämmas. Snarare ser Cormier ut att välkomna mötet när Bones “har växt upp” efter att han har genomfört alla de möten han blivit beordrad av domstolen att göra. Hypen börjar göra sig till känna och förhoppningsvis annonserar UFC matchen snart.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Alexander GustafssonAnthony JohnsonDaniel CormierJon JonesNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Toks1
  20 October 2015 at 01:30

  Killen saknar ödmjukhet i det stora perspektivet. Han har sjabblat bort allt, riskerat sin och andra hälsa och liv men sitter och moppsar som han är på toppen. Han är verkligen inte det! Hoppas han kommer tillbaka och få ordentligt med stryk i fem ronder så han sen kanske tar tag i sig själv.

 • Godless
  20 October 2015 at 04:03

  Touché, DC!

 • Svara