Jon Jones hotade att ta livet av Daniel Cormier i måndags

Intervjun med Sports Center efter deras världsberömda bråk blev hotfullare än själva bråket, efter att deltagarna trodde att mikrofonerna var avstängda.

Efter det numera ökända slagsmålet i måndags, mellan regerande lätt tungvikts-mästaren Jon “Bones” Jones (20-1) och utmanaren Daniel “DC” Cormier (15-0), dök båda herrarna upp i en videointervju i ett segment av ESPNs Sports Center.

Båda deltagarna bad om ursäkt för sitt beteende och fortsatte sedan att förolämpa varandra på mer eller mindre diskreta sätt.

Men när intervjun var avklarad och båda två trodde att inspelningen hade slutat hade deltagarna i huvudevenemanget på UFC 178 mycket mindre trevliga saker att säga till varandra.

Videor av vad som sades har dykt upp på nätet sen dess, bland de videon som kan ses här.

Vad som sades kan utläsas nedan.

Jones: “Hey p-ssy, are you still there?”

Cormier: “I’m here. I’m here. You’re just the fakest person. I actually admire that you can just be this fake, and when like that TV comes on, how you can just change. It’s like you’re a chameleon. It’s awesome.”

Jones: “Hey listen, I’m a professional.”

Cormier: “It’s awesome. It is unbelievable.”

Jones: “The fact that you’re a p-ssy hasn’t changed.”

Cormier: “It’s unbelievable how fake you can really be. It’s like you’re just such a f-cking p-ssy. My God. It is amazing. It is amazing. But hats off to you. You’ve got a great PR person because they do a great job of training you because you are just terrible. You’re the scum of the f-cking Earth. You are a terrible human being. But you can sure turn it on.”

Jones: “Thank you.”

Cormier: “I wish they would let me next door so I can spit in your f–king face.”

Jones: “You know I would absolutely kill you if you ever did something like that, right?”

Cormier: “You could never kill me.”

Jones: “Oh, I bet you I could.”

Cormier: “Then you should try, Jon. You really should try, Jon.”

Jones: “I will literally kill you if you spit in my face. Literally kill you.”

Cormier: “Let’s try that, Jon.”

Jones: “I’m not saying I would fight you. I said I would kill you if you do some silly sh-t like that.”

Cormier: “So Jon, do you think I’m just going to sit there and let you kill me, Jon? I mean, really?”

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
NyheterUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
91 Kommentarer
 • Olof86
  9 August 2014 at 01:49

  Gäsp

 • Borgen
  9 August 2014 at 01:52

  Sånt här förekommer nog i många hatmatcher när kamerorna/mickarna är av… trodde dom att det var att be om ursäkt i tv o sen skulle dom bli kompisar. bitch please…

  • Punchdrunk
   9 August 2014 at 04:13

   Det är inte vad som sägs utan hur det sägs. Jones är bara riktigt obehaglig!

   • HataPK
    9 August 2014 at 06:36

    Och äcklig ! Tror att D.C har en god chans att KTFO svinet

   • Borgen
    9 August 2014 at 10:30

    Mm håller med.. “good christian man” .. my ass

 • JGB666
  9 August 2014 at 02:10

  Längtar ärligt talat bara mindre och mindre till den här matchen…

 • Punchdrunk
  9 August 2014 at 04:46

  Fy satan vad sugen man blir på att se Jones få sig en riktig omgång av Alex efter en eventuell vinst mot DC. Fortsätter Jones så här känns det som att hela världen kommer vilja se Alex knocka Jones. Det där Nike-kontraktet lär väll för övrigt ryka någon gång nästa vecka när pr-avd har sammanträde.

 • Kingen
  9 August 2014 at 05:58

  Jones erkänner i alla fall att han är falsk och sitter och är fejk i alla intervjuer. Han är ju psykfallet man ser på alla hans videos han lägger upp… Det är ju precis så han är.

  Kommer hålla så hårt på Cormier. Tror inte Jones psyke skulle fixa en förlust mot honom…

  • Pelle Jutterström
   9 August 2014 at 01:28

   Han är lika falsk som alla människor, tror inte du beter dig mot chefer och arbetskamrater så som du pratar med dina närmaste vänner eller fiender, fattar inte varför folk klagar på hans falskhet, han har ett jobb och sponsorer som kräver en viss fasad utåt, inget nytt där så vad är nyheten med hans sanna sida? Alla vet detta redan å pröva komma till jobbet själv å va hundra procent dig själv i ett möte eller liknande så ska vi se hur bra det går. Så trött på folk som letar med lykta efter fel hos JJ, hata eller gilla honom okej men nivån på saker att reta sig på är för låg…

   • Rocky balls
    9 August 2014 at 01:48

    Han har gjort bort sig tyvärr, Hoppas att han förlorar. Han blir den nya andersson silva för mig, en som man bara vill se för att han ska förlora. :D

    • BojkottaIsrael
     9 August 2014 at 03:22

     du representerar en väldigt liten skara människor med din anderson silva liknelse.

     • Eric
      9 August 2014 at 06:08

      Johny Hendricks däremot!

     • Ashah Tafari
      11 August 2014 at 10:22

      Varför så mycket anti Hendricks? Folk tycker han whinar men jag hade oxå gjort det om jag knockat alla i min väg för att få veta att Nick Diaz kommer att gå före mig om titeln för att mästaren vill detta, för att sedan äntligen få chansen och bli grovt rånad.

     • Eric
      12 August 2014 at 01:23

      För att han beter sig som en självgod och dryg liten skitunge. Hyllar sig själv till skyarna när det går hans väg och har ursäkter åt alla håll och kanter så fort det inte blir helt som han tänkt. Han behöver växa upp. Han har whinat om så otroligt mycket mer saker än det du nämnde. Och grovt rånad blev han inte. Troligtvis rånad, men inte grovt. Tycker dessutom att han förlorade mot Carlos Condit och kanske även mot Robbie.

   • BojkottaIsrael
    9 August 2014 at 03:19

    Samma som ogillar Jon Jones för sin falskhet kanske också ogillar falska människor i det vardagliga livet. Så bara för det har blivit en standard att vara falsk i samhället idag betyder inte att man behöver acceptera det eller gilla det.

    • Pelle Jutterström
     9 August 2014 at 08:39

     Håller med, jag hade hellre sett JJ vara sig själv (även om han är ett svin eller ej), men pengar styr och han vill nog kunna sitta med sponsorer eller familj/släkt och inte behöva skämmas för hur han beter sig på TV, även om han är falsk…

   • KoMaCarpe
    9 August 2014 at 03:54

    Det finns en ganska luddig gräns man bör hålla sig inom; spelets regler så att säga. Jones har överträtt och inkräktat på fel sida om denna gräns mer än en gång. Det är sin sak att man inte är sig själv till hundra procent (marknadsföring är en del av spelet) men bara för det ursäktar det inte att man hotar sin motståndare till livet och därmed indirekt pissar på alla andra mma-utövare, genom att ge sporten ett uselt rykte.
    Ditt försök till att rättfärdiga det Jones (och Cormier för den delen) gjort sig skyldig till håller inte någonstans.

    • BojkottaIsrael
     9 August 2014 at 04:44

     Folk reagerar inte på att Jon Jones hotade Cormier till livet, bara överkänsliga personer tog det som 100% dödshot.
     Det folk reagerar på är att så fort en kamera är på Jones, om det så väl är tv eller nån liten youtube kanal, så spelar han en roll där han är översnäll och aldrig svär.

     Så fort kameran är ur fokus då kan han passa på att kalla sin motståndare för fitta osv.
     DET är vad som är falskt med Jones.

     • KoMaCarpe
      9 August 2014 at 07:52

      Visste inte att du är talesman för samtliga mma-intresserade själar, men tack för upplysningen!
      Jag utgår ifrån vad Jones säger i videon ovan och avstår ifrån att göra egna tolkningar om ifall han verkligen menar det eller inte – det är mindre intressant då vi aldrig kan veta helt säkert. Men det som är säkert är att det inte låter bra i någons öron oavsett intentionen bakom hans korkade ord.

     • Pelle Jutterström
      9 August 2014 at 08:37

      Jag tror majoriteten av offentliga personer gör detta, nu är han i toppen och därav har hans “falskhet” mer uppmärksamhet än andra, men jag kan lova dig att näst intill alla personer gör detta. Har du aldrig varit falsk mot någon för att sedan prata skit om den bakom ryggen, varför skall JJ dömas hårdare än andra för detta, han har dessutom redan gått ut och sagt att han inte är sig själv offentligt så det är ingen hemlighet som har avslöjas direkt, folk hatar JJ så dom hoppar på minsta grej och gör det stort. Själv har jag ingen åsikt egentligen om honom så jag ser på det hela rätt neutralt och märker därav hur löjligt det blir när folk förstorar allt som JJ gör till att han är Hitler själv.

    • Pelle Jutterström
     9 August 2014 at 08:28

     slagsmålet hör inte hemma i denna nivå men samtalet var privat mellan två “vuxna” och egentligen inte tänkt för våra öron, så man kan egentligen inte anklaga JJ eller Cormier för att ge sporten ett dåligt ansikte i just den punkten då det teoretiskt inte var tänkt att bli offentligt (om allt jag hade sagt i privata samtal kom ut skulle mitt yrke/rykte också framstå som dåligt, därav privata samtal). Nu har detta kommit ut och ja det ser inte bra ut för sporten men tycker det är hårt att skylla allt på dom då detta var ett privat samtal och inte tänkt som en representation för sporten…

   • Eric
    9 August 2014 at 06:09

    What? Visst kanske man blir lite gladare och charmigare i vissa situationer, men det är ytterst få. Skulle definitivt säga att jag är mig själv hemma, på jobbet, med chefen, på kundmöten osv.

    • Pelle Jutterström
     9 August 2014 at 08:44

     Så om du tycker någon är ett svin så skulle du på ett möte säga det rakt ut, inte jag i alla fall, jag skulle vara trevlig och avsluta mötet för jag representerar mitt företag mm. detta gör mig falsk men så fungerar affärsvärlden vilket MMA tillhör, hemma däremot skulle jag öppet säga vilken skit den kunden är (och det är i det sammanhanget som detta klipp är taget från, ett privat samtal)

     • Eric
      11 August 2014 at 09:17

      Det skulle jag faktiskt. Något jag stör mig mycket på är folk som försöker använda sin “makt”, sätta sig över folk eller använda härskartekniker och bästa lösningen är att ryta ifrån och inte acceptera skiten även om det kanske är en kund, då mjuknar de flesta. Då brukar man dessutom kunna jobba mer på samma nivå och respektera varandra istället för att ena parten beter sig om en idiot och andra fjäskar och är charmiga för det är en kund.
      Sen måste jag erkänna att jag varken är orolig att förlora jobbet eller kunden, sker det så sker det. Kan man inte bete sig som folk och driva företag orkar jag inte ha med dom att göra. Känns som allt idag handlar om fasader, både hos människor och bolag.

   • NikLuk
    9 August 2014 at 06:36

    Jag hoppas att du inte menar det där, Pelle. Varför skulle du bete dig på ett helt annorlunda sätt mot dina arbetskamrater och dina vänner? Varför inte byta arbetsplats om du nu ogillar dina arbetskamrater så mycket att du måste låtsas vara någon annan bland dem (om nu så är fallet – för du tycks ju mena att det inte skulle vara så lyckat på jobbet att vara dig själv?!)?

    Visst har vi alla lite olika förhållningssätt i alla de olika gruppkonstellationer som vi rör oss inom, men de flesta är inte så diametralt annorlunda inom dessa gruppkonstellationer.

    Fast kanske misstolkade jag ditt inlägg bara …

    • Pelle Jutterström
     9 August 2014 at 08:51

     Vad jag menar är att man är inte öppen med allt mot alla, jag menar inte att jag hatar folk på jobbet eller inte trivs, men det finns tillfällen då du kanske jobbar offentligt i en affär eller liknande och en kund är jobbig eller otrevlig, då får man ha en falsk fasad utåt för man representerar ett företag (typ som MMA) men innerst inne kan du känna något helt annat, och det var denna “helt annat” känslan som egentligen var privat mellan JJ och Cormier som syntes här, egentligen inte tänkt för våra öron utan något privat mellan dessa två…

     • NikLuk
      9 August 2014 at 09:05

      OK. Då är jag med på hur du tänkte.

      Jag tycker dock inte riktigt att man fejkar sin personlighet genom att som butiksbiträde inte vara otrevlig mot en otrevlig kund. Däremot tycker jag att JBJ fejkar sin personlighet (eller iaf gjorde det väldigt länge) genom att låtsas vara “helylle” och en svärmorsdröm, utan att egentligen vara det.
      Hade han bara varit på det sättet som han nu framhäver sig från början så tror jag att färre hade tyckt så illa om honom.
      Min gissning är att det var just hans försök att lura publiken som har gjort honom så lätt att ogilla (ingen tycker om att bli lurad/bedragen) …

     • Pelle Jutterström
      9 August 2014 at 10:22

      Håller med, han borde ha varit sig själv från första början, men jag tror som jag har skrivit till andra ovan att pengar styr och då kan det vara svårt att vara ett as på TV och sen sitta ner med sponsorer eller familj och vänner för den delen…

   • Kingen
    9 August 2014 at 08:34

    Kanske… Men jag lägger inte upp videos på Youtube där jag uppför mig som en idiot. Han får gärna sitta hemma med polarna och snacka skit om Cormier. Men endast ett psykfall lägger upp videos som han gör…

    • Pelle Jutterström
     9 August 2014 at 08:53

     Jag tycker också han borde vara sig själv hela tiden, sluta med denna falskhet mm. men det kan vara jobbigt att förklara för sponsorer och släkt varför man beter sig som en idiot på TV…

 • Mr.V
  9 August 2014 at 06:15

  Alltså helt ärligt talat så börjar jag fan älska Jones nu haha, det här är helt fantastiskt. Älskar detta. Hoppas han spöar skiten ur Cormier, vill se Gustafsson besegra Jones.

  Börjar digga Jones som fan om jag ska vara helt ärlig.

  • IamThatGuy
   9 August 2014 at 11:04

   vaaaaa? Varför diggar du Jones?

   • ivey2
    9 August 2014 at 11:32

    Han är asskön ju :P Jones for president!!

   • Godless
    9 August 2014 at 02:52

    Trollar. Inget att bry sig om.

  • Supert
   9 August 2014 at 12:14

   Jones kommer käka upp Cormier, blir en walk in the park.

 • PappaKeno
  9 August 2014 at 07:24

  Jaja hela världen vet att Jones är en idiot nu! Orkar och vill inte se fler artiklar som handlar om det här…

  • ivey2
   9 August 2014 at 10:35

   Cormier är väl inte mycket bättre han.

   • Kenny Starfighter
    9 August 2014 at 10:59

    Med tanke på hur fake Jones är, förstår jag att DC lackar å säger som han gör. Men att sen säga att man ska döda den andra bokstavligen om han gör det är att gå över gränsen imo.
    WAR DC, skada Jones så Alecx får chansen

    • tojo77
     9 August 2014 at 04:29

     Håller med om att han går över gränsen om han dödar DC.

   • IamThatGuy
    9 August 2014 at 11:32

    skillnaden är att dc är inte en idiot som Jones. Han kanske beter sig lite så där men det skulle jag ochså om jag var i hans skor och såg hur jones beträdde snällt sen förvandlades till en idiot. Jesus, har hört han snacka om jesus men vafan kan inte gå och säga jag kommer döda dig om du gör det.

    • ivey2
     9 August 2014 at 11:44

     Hade det varit motsatsen så hade de flesta här rådiggat Cormier och tyckt han var asskön om han sagt något liknande, det hyckleriet som är fejk om något.

     • ajden
      9 August 2014 at 11:50

      Varenda fighter som ställts mot Jon har påpekat att han är fejk, och hans riktiga ansikte har visat sig vid flera tillfällen. Men du vägrar att se det?

     • ivey2
      9 August 2014 at 11:53

      So what? Är väl inget att irritera sig på, på vilket sätt påverkar det er överhuvudtaget?

     • ajden
      9 August 2014 at 11:55

      Så nu håller du med om att han är fejk?

     • BojkottaIsrael
      9 August 2014 at 12:01

      fake personer brukar oftast gilla andra fake personer.
      tycker dom personerna är rätt vanliga idag ute i samhället.
      det är mer sällsynt att hitta en äkta person idag.

     • ivey2
      9 August 2014 at 12:13

      Frågan är bara varför jag skulle bry mig? På vilket sätt påverkar det mig ifall han är det eller inte?

     • ajden
      9 August 2014 at 12:37

      Ingen aning, men du har ju tagit dig in på artikeln och skrivit många kommentarer för nån som inte bryr sig.

     • ivey2
      9 August 2014 at 12:42

      Jaha och?

     • ajden
      9 August 2014 at 12:48

      ??
      Ja det tyder ju på att du faktiskt bryr dig om du lägger ner tiden på att sita här och kommentera.

     • ivey2
      9 August 2014 at 12:52

      Bryr mig om vad? Ifall andra tycker han är falsk eller inte? Tycker bara det är pinsamt med alla hatare på diverse mma-forum mot en person de inte har någon som helst relation till.

     • ajden
      9 August 2014 at 01:09

      Jag tror du skrivit flest kommentarer här. Jag lägger inte massa energi, jag ser en falsk människa och konstaterar att han är falsk. Jag hatar honom inte för det.

      Din kärlek för Jon verkar ju ha grumlat din verklighetsuppfattning.

 • zappito
  9 August 2014 at 08:11

  Haha kommer bli intressant att se dessa herrar göra upp. Hoppas det blir långdraget och blodigt med DC som segrare.

 • bamse
  9 August 2014 at 08:29

  Är det bara jag som tycker att Jones har blivit värre sedan Gustafsson matchen!?

  • Lallarn
   9 August 2014 at 10:00

   Tror inte att han blivit värre, möjligtvis att han bara är sämre på att dölja det. Faktumet att han kraschade sin Bentley mot en träd på fyllan med två brudar i baksätet säger det mesta. Och det var innan Gustafsson-matchen.

   • ChuteBoxe
    9 August 2014 at 01:28

    …och ingen av dessa tjejer var han sambo/fru? Haha.

    • Patrik Andersson
     9 August 2014 at 03:49

     Olagligt att köra med det motsatta könet i baksätet? :P

     • ChuteBoxe
      9 August 2014 at 05:16

      Nej, inte det jag menade.

      Det jag talar om är att om ingen av dessa två tjejer som tydligen skulle ha varit med honom i o m kraschen av Bentleyn var hans nuvarande flickvän. Dessutom rattfylla på det. Inte direkt den finaste svärmorsdrömmen, Mr Jones.

     • Patrik Andersson
      9 August 2014 at 07:03

      Inte det jag menade heller. Jag var sarkastisk, men jag glömmer av att det aldrig funkar på internet ^^

      Men för att spinna vidare utan sarkasm så vore det ju snöpligt om flickvännen fick åka någon annanstans än i framsätet ;)

  • Supert
   9 August 2014 at 12:16

   Så länge han vinner kan han vara hur grisig han känner för.

 • GiinoStenLund
  9 August 2014 at 08:50

  Snälla Dc gör världen en tjänst igenom att sänka Jones på ett brutalt sätt..

  • Frantic
   9 August 2014 at 10:00

   Ja, jag hoppas om DC vinner att Jones blir skadad (typ Anderson silva skadad) annars så får ju Jones direkt rematch också får Gustafsson vänta ännulängre innan han får sin titelfight.

   • GiinoStenLund
    9 August 2014 at 10:48

    Hade varit perfekt :)

   • Homan Hiho
    9 August 2014 at 02:52

    Varför skulle cormier acceptera rematch haha, kan tänka mig att DC väljer att irritera jones ännu mer genom att neka rematch och ge alex chansen.

    • Kingen
     10 August 2014 at 09:57

     Kan tänka mig att han inte har ett skit att säga till om gällande det…

  • HataPK
   9 August 2014 at 02:39

   +25

  • Patrik Andersson
   9 August 2014 at 03:51

   Hoppas snarare att DC blir rånad, så Alex kan bli den som tar ifrån honom bältet. Man vill ju att Chicken Bones ska förlora, men samtidigt att Gus ska vara den som leverar den förlusten.

   Jag tror dock att DC kommer ta ner honom och slå honom till en blodig pöl.

 • ChuteBoxe
  9 August 2014 at 09:21

  Hej, hej, olaga hot. Hej, hej!

 • Pitbyll
  9 August 2014 at 09:26

  Jesus älskar honom…..

  • nitohu
   9 August 2014 at 10:31

   Inte när han sett den här videon :) Att vilja döda nån är ju inte direkt att “vända andra kinden till”

   • Pitbyll
    9 August 2014 at 12:24

    Sant… mitt fel. Borde skrivit att jag var ironisk.

 • ajden
  9 August 2014 at 09:39

  Bäst är Jons ansiktsuttryck när nån säger att micen är på i slutet.

  • Kingen
   9 August 2014 at 08:38

   Jag tror han är medveten om det, hade varit svårt att prata med Cormier annars… Så han säger nog något annat.

 • Patrik Andersson
  9 August 2014 at 10:06

  Tycker båda har passerat gränsen nu.

 • Kenny Starfighter
  9 August 2014 at 10:56

  Jon Jones! GO GET SOME FANS!

 • ivey2
  9 August 2014 at 11:31

  Riktigt manligt att spotta någon i ansiktet, verkligen…

  • Robin
   9 August 2014 at 06:09

   Tur att man gillar kvinnligt då…

 • Rocky balls
  9 August 2014 at 11:45

  Så töntigt, Slå Jones ur bilden att tävla igen ffs!!

 • Supert
  9 August 2014 at 12:19

  Äh, ett löjligt tjafs som fastnat på kamera. Hur många skulle inte kunna säga samma sak som dessa två om man hamnar i enrum med nån man hatar och just försökt slå huvudet av. Tror det här kommer bli största ppv framgången nånsin, Jones blir rik på kuppen, Cormier får snörvla vidare.

  • HAHAHAHA
   9 August 2014 at 04:05

   Roligt för innan satt Jones och sa “I apologize to everyone bla bla that’s not who I am bla bla…” men så fort kameran är “av” så låter det “HEY PUSSY; YOU THERE?”… haha fantastiskt.

 • Supert
  9 August 2014 at 12:19

  Go Jones! Du kommer avsluta honom på marken i rnd 1 eller 2!

 • Idealman
  9 August 2014 at 02:36

  Minns när Rashad Evans sa att Jones är fake och inte alls den trevliga kille alla tror. Kommer ihåg att jag tänkte Rashad bara var avundsjuk på Jones framgång men såhär ett par år efter inser man att Rashad måste tyckt det var förbluffande hur Jones lyckats bygga upp en sådan positiv image som han hade då i början.

 • KoMaCarpe
  9 August 2014 at 03:50

  Jones helylle-aura håller sakta men säkert på att dö ut…jag kan förstå att det är svårt att hålla ihop alla trådar med den enorma massmedia uppmärksamheten han får, men det är ingen som helst ursäkt för hur jävla efterblivet han beter sig – och Cormier borde fan veta bättre även han. Jävla retards båda två.

 • KoMaCarpe
  9 August 2014 at 03:57

  Deras barn måste skämmas så jävla mycket….

 • HAHAHAHA
  9 August 2014 at 04:04

  HAHAHAHHAHA otroligt. PERFEKT. Hur kan någon vara ett fan av Jones efter detta? 100 % bevis på vilken fake och vidrig person han är. Så glad att detta kom ut.

 • Voff
  9 August 2014 at 04:32

  Vilket jävla psykfall Jon Jones har blivit. Skiter i OM det är ett skådespel från hans sida. Helt seriöst.. Hoppas han får stryk.

  • Mr.V
   9 August 2014 at 06:19

   Psykfall? Varför är det psykfall? =S

 • Sonny
  9 August 2014 at 08:17

  Det där var inget vidare. Nu har Jones sedan länge i mina ögon framstått som falsk, samtidigt har DC framstått som en ännu större skitstövel (om än inte lika angelägen att dölja det). Men är det bara jag som tycker att de båda beter sig lika illa? DC spyr ut galla över Jones och till slut blir Jones förbannad? Är inte då båda lika illa, eller är det värre för att Jones är så skenhelig?

 • olof
  9 August 2014 at 10:58

  Asså vafan.. killar som Brandao börjar ju kännas som riktigt artiga om man gemför dom med hur Jones beter sig nu för tiden..

 • Erik Svanborg
  9 August 2014 at 11:13

  Jag tycker helt ärligt det här är riktigt jävla obehagligt. Jones blick. Hoppas domaren är riktigt på tårna under matchen.

 • Rikard Qvarsebo
  10 August 2014 at 01:17
 • Rikard Qvarsebo
  10 August 2014 at 01:24
 • Svara