Jon Jones: Jag mår bättre nu än vad jag gjorde med bältet

Jon Jones har siktet inställt på att återta UFC:s mästarbälte i lätt tungvikt. Men samtidigt säger han sig må mycket bättre nu än vad han gjorde när nyss nämnda bälte var i hans ägo.

Det kan inte ha undgått någon som har minsta intresse av MMA att UFC:s förre titelhållare i lätt tungvikt, Jon “Bones” Jones, de senaste månaderna har slitit stenhårt i gymmet för att bygga upp sin fysik inför den så hett efterlängtade återkomsten till UFC och oktagonen igen. Hans förhoppning tycks uppenbarligen vara att besegra Daniel Cormier och därmed återta den mästartitel som togs ifrån honom tidigare i år i samband med en smitningsolycka där han körde bil drogpåverkad.

Sedan avstängningen hävdes har Jones använt sig av Twitter för ett verbalt krig mot Cormier men den förre UFC-mästaren har även berättat om hur ledsen han är över sitt tidigare dåliga beteende och att han är en förändrad människa nu. Jones fortsätter i samma stil nu, där bilder från hans träning blandas med personliga kommentarer kring världsläget och givetvis om hur han själv förändrats till det bättre. Jon Jones är ingen bad boy längre.

I en nyligen publicerad tweet berättar fightern att han mår mycket bättre nu än vad han gjorde som mästare. Bortavaron från oktagonen har gjort att han vuxit som människa och insett att han behövde den här tiden.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Daniel CormierJon JonesSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • atnek
  17 November 2015 at 05:34

  …men den förre UFC-mästaren har även berättat om hur ledsen han är över sitt tidigare dåliga beteende och att han är en förändrad människa nu.

  “Ok”.. Drar igång min “Countdown to another Jon Jones fuck up”. Unibet borde ha over/under odds på hur lång tid det tar.

 • anders
  17 November 2015 at 07:13

  Hur mycket bättre människa kan man bli på ett halvår?
  Lägg ner

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...