Jon Jones lillebror inlagd på sjukhus efter att ha rökt syntetisk marijuana

Ännu ett trist slag mot familjen Jones då Chandler Jones, professionell fotbollsspelare och den yngsta av familjens bröder, först till sjukhus efter att ha brukat en syntetisk form av marijuana. 

Går det i familjen mån tro? Jon Jones (21-1) tidigare drogbruk och problem med lagen är väldokumenterade och av allt att döma befinner sig den före detta UFC-mästaren på andra sidan tunneln i dagsläget. Annat kan uppenbarligen sägas om lillebror Chandler Jones, en professionell fotbollsspelare för New England Patriots.

Igår kväll lades Jones in på sjukhus efter vad som till en början sades vara en överdos av receptbelagda tabletter. Under dagen kom uppgifter däremot ut om att han snarare hade brukat en form av syntetisk marijuana och haft en dålig reaktion på det.

För er som är bekanta med Spice-epedemin här i Sverige hade många liknande katastrofala reaktioner på den former av syntetisk marijuana. Om det var just Spice Chandler Jones använde sig av är inte känt.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jon JonesNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
15 Kommentarer
 • Wally Johnson
  14 January 2016 at 04:17
  • Eric
   14 January 2016 at 04:50

   Köpte en gång, kom hem, tyckte det luktade ovanligt och hade lite märklig konsistens men tänkte inte mer på det. Rullade, rökte, blev totalt knäpp och fick knalla till akuten. Blev bättre på vägen dit så lunkade omkring utanför ett tag tills jag kände mig OK och gick hem igen. Senare insåg / fick jag reda på att det var Spice. Detta var några år sedan så det var inte så känt ännu. Vidrig jävla skit, vidriga jävla langare. En sån gång där man köpte av någon okänd för ingen av de vanliga hade något. Låt inte sånna idioter få styra en marknad med hög efterfrågan, pga idiotisk politik.

   • Wally Johnson
    14 January 2016 at 04:59

    Synd att höra om din upplevelse. Tur att inget värre än det hände med dig

  • Headown
   15 January 2016 at 10:14

   Damn right!!

 • hasse hästägare
  14 January 2016 at 04:31

  släkten är värst!

  • Headown
   15 January 2016 at 10:24

   Knappt jag håller med om detta i just detta fallet. “Bones” har jag inte mycket tilll övers för, så fake som människa,
   Tragiskt dock detta med hans bror. “the real shit” är alla gånger än den syntetiska skiten som Kina producerar och förmodligen skrattar åt dom som dom tillverkar. Förespråkar verkligen inte droger, men just Cannabis har en hel del fördelar och hade bra mycket hellre sett det legaliserat än alkoholen som imo är ett vansinne att man skattar och tillverkar.

 • Morgall
  14 January 2016 at 05:07

  Och så har de alla en far som är pastor.. Skenheligt

  • Jan-Inge Kjølås
   14 January 2016 at 05:21

   Vaddå skenheligt, vad har farsans yrke med sonens val att göra.

   • Morgall
    14 January 2016 at 05:59

    Det har allt att göra, jag nämnde(” far före pastor”).. Kallas uppfostran. Jag menar inte att deras far är skenhelig, utan sönerna.

 • David Finn
  14 January 2016 at 06:31

  Retards

  • Andreas Jonsson
   14 January 2016 at 06:37

   japp. som att kopa heroin och ba.. nej men guuuud, vad synd om mig. haha

   • Headown
    15 January 2016 at 10:16

    Det är oerhört lätt för någon som jag antar har noll koll att skriva något sådant.

 • tojo77
  14 January 2016 at 11:51

  Hur har detta att göra med MMA? Vitor Belforts halvbror har vuxenblöja.

 • Headown
  15 January 2016 at 10:28

  Tragiskt. Vilken “helyllefamilj” det verkar vara med tanke på “Bones” vidriga hit and run när han var påverkad. Menar inte att “thrasha” dom så hårt som det antagligen låter,som. Men minns hur fina människor och förespråkande atleter dom till en början visade upp sig som. /:

 • Richierichierich
  16 January 2016 at 01:23

  Vars morfar f ö var murare.

 • Svara