Jon Jones nästa titelmatch satt till 26 april

Datumet för UFC 172 där Jon Jones försvarar titeln mot Glover Teixeira har nu bestämts. Galan hålls 26 april i Baltimore, USA.


Turerna kring Jon Jones nästa titelförsvar har varit många. Titeln skulle ursprungligen ha försvarats på UFC 169. Därefter flyttades den till UFC 170 i Las Vegas. Nästa besked var UFC 171 i Dallas. Efter att Johny Hendricks  vs. Robbie Lawler tog över som huvudmatch där, togs beslutet att lägga matchen till slutet av april. En anledning till förseningarna har varit Jones långa återhämtning efter matchen mot Gustafsson.

Att titelförsvaret skulle ske i Baltimore läckte av en slump redan för en månad sedan, men antogs endast vara ett rykte. Mästarens bror Arthur Jones som tävlar för Baltimore Ravens (amerikansk fotboll), skrev på sin Twitter att han såg fram emot att få se sin bror tävla på hemmaplan. Men först nu har uppgiften officiellt bekräftats av UFC.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...