Jon Jones - Foto: Jayne Kamin-Oncea - USA TODAY Sports

Jon Jones och Daniel Cormier tjafsar inför potentiell titelmatch: ”Can’t wait to pop you…”

Att Jon Jones och Daniel Cormier inte tycker om varandra lär inte komma som en nyhet men nu när ”Bones” Jones retur till buren börjar komma allt närmare så börjar fighten att trappas upp.

Den första veckan i juli är Jon Jones (22-1) fri från den avstängning som han drog på sig i samband med sin titelmatch mot divisionsmästaren Daniel Cormier (19-1) under UFC 200.

Matchen avbokades och sedan dess har Cormier cementerat sitt arv genom att besegra Anderson Silva och ta hem ytterligare en dominant seger över Anthony Johnson. Inom kort kommer dock ”Bones” Jones att återvända och det betyder att ännu en titelmatch kan komma att materialiseras.

De två lätt tungviktarna hamnade i en mindre dispyt då Cormier svarade ett fan som frågade om han använt handduken för att klara av vikten inför sin titelmatch mot ”Rumble” Johnson i början av april:

Vad som inte förväntades var Jones skulle hoppa in och lufta sina tankar:

Cormier vad dock inte svar på att besvara ”Bones”:

 

Vem går hem med bältet om Jones och Cormier möts igen?

 

Omslagsbild: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Kategorier
Daniel CormierJon JonesNyheterUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikelz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]