Jon Jones om Chael Sonnen, tron och familjen

Inför titelförsvaret mot Vitor BelfortUFC 152 är det många som talar om UFCs lätt tungviktsmästare Jon Jones. Det är dock inte enbart gällande matchen mot Belfort som folk talar om, men även om Jones som mästare, varför han nekade matchen mot Chael Sonnen, och om han bär skulden för att UFC 151 ställdes in. Jones har tidigare talat om UFC 151-incidenten men han passade även på att gästa ESPNs program First Take. I intervjun ovan tydliggör “Bones” varför han nekade matchen mot Chael Sonnen, hur han ser på sin tro i relation till MMA, och om hans bröder som också är professionella atleter.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
UFC
47 Kommentarer
 • Ivan_den_onde
  19 September 2012 at 01:22

  Ogillar den där kommentatorn som fjäskar så hårt för Jones, som om han försöker uppfylla nån slags stereotyp för mörkhyade som han pratar.” Hes a baaad man, thats all imma tryin to say”. Upprepar han hela tiden…

  Avskyr fjäskiga intervjuare…

  • Nico Bellic
   19 September 2012 at 01:58

   Don’t hate on another mans swagg you weak bitch.

   The fear of a black planet, and you know it you punk ass bitch.

  • jonzyjonzy
   19 September 2012 at 04:04

   Jag såg inget konstigt i intervjuaren, förutom när han nämnde att han känner Dana White personligen, vilket måste ses som ren och skär fåfänga. Annars imponerar Jones som vanligt med sitt goda självförtroende.

   • Stringer Bell
    19 September 2012 at 05:07

    Stephen A. Smith som du pratar om är en av de absolut största sportjournalisterna i USA och likaså den vita killen (Skip Bayless), Så att han träffat på Dana White ett par gånger är inget som chockar mig.

    Så kanske du kan läsa på nästa gång innan du yttrar dig om något du inte vet.

    • jonzyjonzy
     19 September 2012 at 06:46

     Jag har aldrig påstått att han inte känner Dana White. I all ödmjukhet Mr Big Dick: Öva på din orförståelse, så hamnar din intention rätt!

 • nitohu
  19 September 2012 at 02:52

  CEO för sitt varumärke/firma i första hand.I andra hand Fighter.

 • Nico Bellic
  19 September 2012 at 03:40
  • nitohu
   19 September 2012 at 04:17

   Ska man uppfatta black planet som något rasistiskt eller ?Jag fattar faktiskt inte.

  • Ivan_den_onde
   19 September 2012 at 05:32

   Hahah, herregud, är du sann? :D:D Nån har tittat på för mycket 50 cent videos och anammat språket för att verka gangster/ghetto/cool.

   Men visst, man hatar ju såklart” weak hating ass bitches”

   • Nico Bellic
    19 September 2012 at 08:24

    och någon har hängt för mycket bland Nationalism tråden i Flashback…

    • Erik
     19 September 2012 at 09:25

     Uh, du var verkligen tvungen att spela rasistkortet?

    • Ivan_den_onde
     20 September 2012 at 08:58

     Man är inte rasist för att man avskyr Jon Jones, och tror du det är du en idiot, i ordets sanna bemärkelse.

     Also, ett stort LOL för att du spelar rasistkortet…

    • Homan Zahedi
     20 September 2012 at 09:50

     sluta skäm ut dig, du har redan blivit stämplad som intellektuellt handikappad.

  • Jack J-Dawg Brandt
   19 September 2012 at 05:48

   Ahahaha Joey Diaz is King!

 • Devilcraft
  19 September 2012 at 04:54

  Alla Jesusfreaks i MMA idag stör mig så in i helvete, En stor del av dagens fighters kommer fortfarande från en fattig och obildad bakgrund, vilket förklarar deras beklagliga gudstro.

  • Jack J-Dawg Brandt
   19 September 2012 at 05:42

   Och du stör mig så mycket mer, det är du som är obildad och fattig! fattig på en värdig syn på dina med människor och deras spirituella val

   • Homan Zahedi
    19 September 2012 at 07:33

    religion har absolut ingen värdig syn på medmänniskor, har du ens läst något om ämnet?

    • Jack J-Dawg Brandt
     19 September 2012 at 07:55

     Men lägg av för fan, du är mycket väl medveten om att det står mycket skit i boken som 99.9% inte tror på/lever efter. Jag väljer att inte dömma ut människor för att dom tror på en Gud

     • Devilcraft
      19 September 2012 at 09:26

      Den judeo-kristna traditionen, inkluderat islam, har ingen värdig syn på sina medmänniskor sålänge de inte knäböjer sig inför den kollektiva schizofrenin och till och med då är du inte annat än en slav under den prästliga eliten.

      Hur skulle deras selektivism gällande deras heliga skrifter på något sätt vara att argument för att de förtjänar respekt?

      Det är en väldig skillnad på att tro på en högre makt och att anamma den judeo-kristna traditionen med dess dogmer. Men att tro på en högre makt skiljer sig inte heller nämnvärt från att tro på att det finns enhörningar på Jupiter.

      “Det är dags att vi slutar med att vara så förbannat respektfulla.” – Richard Dawkins

     • Jack J-Dawg Brandt
      19 September 2012 at 09:53

      Din sketna åsikt likt min och deras ger dig ingen som helst rätt att dömma människor eller se ner på dom. Jag tror på att man ska respektera varje individs val och tankar om världen sålänge dom inte kör ner det i halsen på dig… Live and let live du vet

     • Devilcraft
      19 September 2012 at 10:02

      Om du mötte en individ som säger att hen tror på rosa enhörningar på Jupiter så dömmer du inte henom som ett potentiellt psykfall? Dra den om rödluvan och vargen också.

     • Erik
      19 September 2012 at 10:36

      Du fattar verkligen inte att du gör exakt samma sak va?

     • Jack J-Dawg Brandt
      19 September 2012 at 11:18

      @Devilcraft:disqus Ledsen men den kommentaren förtjänar inte ens ett mot argument. Carry on
      @ErikKarlsson:disqus Nej fattar jag verkligen inte. jag argumenterar enbart med samma medel…

     • Homan Zahedi
      21 September 2012 at 01:31

      Ganska kul hur du påstår att jag dömer ut religiösa människor.
      Jag skrev helt enkelt att RELIGION inte har en värdig syn på medmänniskor, har jag fel?

      Om du påstår att jag har fel kan jag börja citera från diverse religiösa böcker. Men både du och jag vet att jag har rätt.

      Religion har allt annat än värdig syn på medmänniskor, och det är just religiösa som dömer ut medmänniskor, jag konstatera bara vad som står i deras egna religiösa skifter. Om de nu väljer att tro på 0,1 % av det som står i deras egna böcker, ja då är de enligt deras egna religion inte kristna, eller muslimer eller judar osv osv.

      Förövrigt vad det du som dömde ut mig, bara för att jag konstatera vad deras egna religion säger om medmänniskor. Vad säger det om dig?

     • Jack J-Dawg Brandt
      21 September 2012 at 11:56

      Hahah nej jag dömde inte ut dig, du får ha din åsikt och jag har inget problem som helst problem med det mer än att du tror att du äger sanningen

      Din syn på Religon och Religösa är uppenbart negativ så sluta slå ifrån dig att du har något emot folk som tror på gud… Sen skrev jag inte att dom tror på 0.1 av boken utan att det finns skit i boken om 0,1 tror på, stooor skillnad.
      Du ser det så svart och vitt mannen, det finns ingen djupare tanke bakom det du skriver, du har bestämt dig för att religon/religösa alltid hatar andra troende och icke troende osv

  • petrus.tore
   19 September 2012 at 06:08

   Det är beklagligt för att…?

   • Devilcraft
    19 September 2012 at 09:15

    Ska jag verkligen behöva förklara varför det är beklagligt att vuxna människor har osynliga vänner?
    Ska jag behöva förklara varför det är beklagligt att en teistisk narcissist står och tackar sin gud för att han lyckades slå in skallen på sin motståndare samtidigt som 18,000 barn plågas ihjäl av svält varje dag och denne samme gud bevisligen inte gör ett jävla skit för att ändra det?

    Jag säger som Richard Dawkins: “Det är dags vi slutar upp med att vara så förbannat respektfulla.”

  • Wally Johnson
   19 September 2012 at 06:12

   Matt Hughes kom ju inte från en fattig och outbildad bakgrund och han är ju fan den största kristna fanatikern i UFC. Eller var. Tvingade sitt lag att läsa bibeln i TUF och grejer.

   Samt Belfort kommer heller inte från någon fattig bakgrund och snubben tackar Jesus varenda gång han satt en snubbes hjärna ur tillfällig funktion.

   • Homan Zahedi
    19 September 2012 at 07:44

    Nej exakt, men där handlar det istället om ren hjärntvätt från unga dar.

    Och i Belforts fall så blev han supertroende efter tragedin i hans liv, dvs en psykisk störning som han fäste till religion istället.

    Allt går att förklara i denna värld, om inte nu, senare, även galningar.

   • Devilcraft
    19 September 2012 at 09:37

    I USA finns en stark anti-intellektuell kristen rörelse, De bråkar fortfarande på vissa håll om huruvida evolutionen ska läras ut i skolor eller om kreationism ska läras ut som likvärdig teori.

    Dvs, som redan påpekats, barn får uppfattningen redan från när de är unga att evolutionen på något sätt är i debatt bland forskare; det är den inte.

    Undersökningar visar att folk litar mer på en våldtäktsförövare än på en ateist, sålänge våldtäktsförövaren har gudstro dvs.

    Ang. Hughes utbildningsnivå. I USA har man ett system med scholariships till college som du kan få enbart för att du är bra på en sport. Dvs bara för att Matt Hughes har gått i college utesluter inte att han inte tillhör intelligensreserven. Han “bytte” college så fort hans första college la ner sitt brottningsprogram.

    • Nico Bellic
     20 September 2012 at 11:46

     “Scholariships” som du kallar det heter på svenska, stipendium.
     Inte så stor skillnad från den svenska betydelsen mer än att man har oftast större krav på sig i USA för att behålla sitt stipendium.

     Sen det där med evolutions teorin, märk ordet TEORI, för det är just vad det är. Så länge de inte har övertygande bevis om att så är fallet så är det en teori och det är debatterat bland forskare.

     Men om du sitter inne på vetenskap som forskare inte sitter på som bevisar att Evolution inte längre är en teori bara, så varsågod och dela med dig av den informationen.

     • Devilcraft
      20 September 2012 at 11:58

      En vetenskaplig teori är inte detsamma som en teori.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_theory
      ,,,”a well-substantiated explanation of some aspect of the natural world, based on a body of facts that have been repeatedly confirmed through observation and experiment.”

      Så snälla, försök inte sätta dit folk på saker du uppenbarligen inte förstår.

     • Homan Zahedi
      20 September 2012 at 09:49

      Om du påstår att evolutionsläran är debatterad bland forskare är du seriöst kunskapsmässigt retarderad. Vet du ens vad du talar om? Du verkar inte ens veta vad teori innebär inom detta ämne.

      Varför försöker idioter förklara saker de varken har kunskap inom eller ens försökt sig bli pålästa inom?

    • Wally Johnson
     20 September 2012 at 11:49

     @Devilcraft: Håller med dig helt. Jag har själv bott i Nordamerika. Folk tog illa vid sig när de fick reda på att jag var ateist. De blev verkligen förbannade på min avsaknad av tro. Tycker folk får tro/inte tro på vad de vill. Så länge man inte skadar någon.

     @Nico: Du har missförstått det här med teori. Anledningen till att det fått benämningen teori, är för att det fortfarande finns “missing links” så att säga. Evolution är fullt aktiv och bevisad och kommer med ständiga uppdateringar, tills vi satt alla bitar på plats.

  • Erik Ponihest Ponner
   19 September 2012 at 09:54

   Visste du att Alexander ”The Mauler” Gustafsson är en starkt troende kristen?

   • Devilcraft
    19 September 2012 at 10:05

    Alexander är uppfostrad kristen. Sannolikheten att en narkotikamissbrukare uppfostrar en ny narkotikamissbrukare är hög.

   • nitohu
    19 September 2012 at 10:13

    Skillnaden i sånna fall är att han, precis som man ska göra.Håller tron privat och inte springer omkring och skyltar med det.

 • Adam Eriksson
  19 September 2012 at 04:58

  personligen stör det mig när fighters håller på och snackar om sin tro. spelar ingen roll vem det är. Håll det utanför ringen…sen stör jag mig på massa andra saker med Jones men still…

  • harrythedevil
   19 September 2012 at 10:38

   Låt honom tro vad han vill. Och låt honom säga vad han vill, bara det inte skadar någon annan. Gå och klaga på Obama och resten av USA:s presidenter som medvetet ljugit i historien.. Något som faktiskt förändrat folks liv.

 • Lars Åström
  19 September 2012 at 05:21

  Det börjar bli tröttsamt med att alla reagerar på Jones tro. Jag har en vän som går College i Californien som dagligen får höra att folk ska be för honom pga att han är ateist. Jag vet inte om vi svenskar har så bra koll på det faktum att Sverige är ett av de mest sekulariserade länder i världen och att dom flesta i världen tycker att det är märkligare att inte ha någon tro alls än att säg, en muslim har förståelse för en kristen. Jag läste en undersökning bland väljare i USA som handlade om vilken religion folk var ok med att deras nästa president hade och att vara ateist hamnade på längst ner på listan. Ja, han är kristen, get over it, han kommer inte sluta med det. Allas vår egna Alexander Gustafsson är också det.

  • Homan Zahedi
   19 September 2012 at 07:36

   Så man ska inte reagera ?

   Verkligheten är den att religiös syn nästintill kan liknas schizofren syn.

  • Erik
   19 September 2012 at 09:24

   OK, men då ska jag ta och bli kristen eftersom:
   1. En snubbe i College får höra att folk ska be för honom.
   2. Resten av världen tycker det är mindre märkligt att inte ha en sekulär världsåskådning.
   3. Väljare i USA inte kan tänka sig en president som är ateist.
   4. Alexander Gustafsson är kristen enligt ett rykte av Lars Åström.

   Tunga argument där. Fast det har ju å andra sidan aldrig krävts ett förnuft för att bli troende.

   • Lars Åström
    24 September 2012 at 03:43

    Ja, det var ju precis vad jag skrev, eller hur? idiot. Det är på en nivå där jag knappt inte orkar svara men jag vill nästan hör mer av någon som är så obotligt korkad.
    1. Jag har inte sagt åt någon att någon ska konvertera till någon annan tro.
    2. Jag la fram exempel då folk verkar ha svårt att förstå att i USA är majoriteten kristna och JJ är knappast den enda fightern som tackar gud.
    3. Alexander har pratat öppet om sin tro så det finns med i flera olika artiklar om honom.

    Man behöver inte gilla det men man måste respektera det om man vill bli raspekterad själv.

   • Lars Åström
    24 September 2012 at 09:03

    Nej det behöver du absolut inte bli och det var långt ifrån det jag sa men man kan respektera folk även fast dom tror annorlunda än en själv.

    Det är inget rykte det har stått en del om det här på MMANYTT och i andra fourm/tidningar också, han är väldigt öppen om det.

    http://bblat.se/nyheter/vastramalardalen/1.1496437-med-gud-i-fot-och-nave

    i slutet av det här klippet pratar han själv om det.

    http://www.youtube.com/watch?v=F8W9fmV1Y_o&feature=player_embedded#!

    så att påsta att jag sprider rykten är helt enkelt fel.

 • Martin igyyiuffgigyui
  19 September 2012 at 06:16

  Booring! Bara en massa Jesus-trams som vanligt.

 • Ibrahim Balboa
  19 September 2012 at 07:20

  Fyfan vad den där intervjuvaren dissar sonnen och rövslickar jones.

  Första gången jag stör mig på någon annan än jones i en jon jones video…

 • Mo money, mo problems. Hur pengar påverkar UFC-fighters. | MMAnytt.se
  8 October 2012 at 04:43

  […] George St Pierre och Jon Jones – stjärnor med lukrativa sponsorkontrakt och möjlighet att ägna sig åt varumärkesråd.Sedan Fertita-bröderna köpte UFC har de arbetat långsiktigt för att MMA ska bli en reguljär […]

 • Svara

  bet365
  Speltips: PFL  Rory MacDonald vs Sadibou Sy


  1 Juli | 14:00 | PFL
  1.30 - 3.25
  Till Betsafe!
  Insättningsbonus för nya spelare!
  Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
  UFC ODDS
  UFC 27612
  Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
  Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
  Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
  Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
  Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
  Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
  UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

  Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

  Speltips: UFC 276

                                                                   
  UFCODDSSPELBOLAG
  Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
  Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
  Volkanovski via domslut2.25
  Holloway via domslut3.75
  Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...