Jon Jones testar positivt för kokain

UFC:s lätta tungviktsmästare Jon Jones misslyckades med ett drogtest veckan innan UFC 182. Det har visats sig ha funnits spår av har kokainmetaboliter i hans system. Jones sägs även redan ha anmält sig för rehab.

UFC och Dana White släpper uttalanden gällande situationen om Jon Jones. Jones som precis har försvarat sin titel för den åttonde gången efter att ha besegrat Daniel Cormier under UFC 182.

UFC:

“We support UFC light heavyweight champion Jon Jones’ decision to enter a drug treatment facility to address his recent issue. While we are disappointed in the failed test, we applaud him for making this decision to enter a drug treatment facility. Jon is a strong, courageous fighter inside the Octagon, and we expect him to fight this issue with the same poise and diligence. We commend him on his decision, and look forward to him emerging from this program a better man as a result.”

Dana White:

“I am proud of Jon Jones for making the decision to enter a drug treatment facility. I’m confident that he’ll emerge from this program like the champion he truly is.”

Bob Bennet från Nevadas idrottskommission berättar, ”He was randomly tested on Dec. 3, and results came back on Dec. 23”.

Man fann benzoylecgonine som är en primär metabolit för kokain i hans system. Detta innebär dock ingen risk för att han ska förlora sin titel för att han tävlade med droger i sitt blod. Kokainmetaboliter är inte förbjudna under World Anti-Doping Agency’s regler. Nevadas idrottskommission kunde inte hindra matchen från att ske.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
135 Kommentarer
 • Henrik Söderström
  7 January 2015 at 12:27

  Där fick vi vänta ytterligare ett år på Maulers rematch..

  • nitohu
   7 January 2015 at 12:29

   Han kan ju fortsätta och träna fast han går på rehab. Borde inte utgöra något hinder då han ju inte är avstängd på något sätt.

   • Olof86
    7 January 2015 at 12:59

    Någon mer som visualiserar Jones dra några linor mellan vattenpauserna? :D

    • Tommy
     7 January 2015 at 01:05

     Eller när han har en rullad sedel i näsan å Greg Jackson coachar… “Breeeeeeeathe”.

 • tojo77
  7 January 2015 at 12:27

  Dags för “Gissa den tredje!”: Rattfylla, koks och……

  Djupt kristen!

  • Olof86
   7 January 2015 at 12:57

   Amen..

  • Borgen
   7 January 2015 at 07:38

   Sagt från dag ett… Är själv uppvuxen i en troende kristen familj, men är själv inte troende. Känns dock jävligt provocerande när han tar upp gud, har tatuerat bibelord och har det på shortsen.. Sedan beter sig som han gör. Men det är väl ganska vanligt i USA i guess… Just den grejen..

 • dannemupp
  7 January 2015 at 12:27

  Vfan det förklarar ju varför Alex fick ner honom!

 • Alex D
  7 January 2015 at 12:28

  Sjukaste nyheten ever! Trodde det var ett dåligt aprilskämt först.

  Om jag inte är helt fel ute så försvinner Kokain ur kroppen hos de flesta människor på 2-4 dagar, vilket betyder att han tog skiten lite mer än en månad innan fighten mot Cormier då han testades 4 december. Hade förstås varit lika synd och tragiskt om han hade gjort det “off season”, men ändå värt att belysa. Kan tyckas att man har större issues om man berusar sig under ett training camp inför sitt livs tuffaste match och vet att man löper betydande risk att bli testad.

  Hoppas han kan lösa det här och komma på fötter igen.

  • Tommy
   7 January 2015 at 12:59

   Jag tror inte han är beroende. Rehab är vad han som kändis måste göra i den situationen för att rädda upp läget. Medan andra går omkring sjuka av abstinens tror jag han lirar tevespel å tänker hur löjligt det är att han befinner sej där.

   • Alex D
    7 January 2015 at 01:09

    Tror inte heller han har ett problem. Känns som standard att spela sympatikortet och offentligöra att man har problem och tar konkreta steg mot att åtgärda dem för att reparera den lilla positiva image man har kvar. Han tyckte det lät som en bra idé att festa under sitt camp och åkte dit helt enkelt.

    • Cyberzerk2 .
     7 January 2015 at 06:07

     Han kör en Chael Sonnen helt enkelt!

   • Peter Andersson
    8 January 2015 at 11:00

    Ja rehab lär ju i detta fallet bara vara ett spel för gallerierna, ett sätt att visa att man är ångerfull samtidigt som man lägger över ansvaret för sina handlingar på “beroendet”.

    I DETTA fallet alltså för att vara tydlig.

 • Jonte14
  7 January 2015 at 12:28

  Så de visste om kokainet innan matchen mot Cormier?

  • Alex D
   7 January 2015 at 12:29

   Ja, men kokainmetaboliter är inte otillåtna när du inte tävlar så de hade ingen skyldighet att offentligöra det eller hindra honom från att gå matchen.

   • Jonte14
    7 January 2015 at 12:31

    Haha! De behövde inte offentliggöra det nu heller då? Konstigt att UFC vänta tills EFTER galan.. weird indeed

  • Koooooo
   7 January 2015 at 02:22

   HAN BORSTADE MELLAN RUNDERNA JU!!

 • MMAKING
  7 January 2015 at 12:29

  Han Är ingen Champ !!!
  Pinsamt att han får behålla bältet!!!!

  • ivey2
   7 January 2015 at 12:33

   Varför?

   • Marcus-San
    7 January 2015 at 12:59

    Han ska iaf bli av med inkomsten ifrån förra galan, alternativt också käka avstängning. Kolla vara vad som hände Diaz å pat healey för en joint lr två.

    • Tiltarn
     7 January 2015 at 01:08

     dom hade spår av skiten under en match, så det går inte jämföra

     • Koooooo
      7 January 2015 at 02:20

      kanske för att cannabis kan sitta i 2-3 månader och kokset bara 2-3 dagar, därför föredrar jag koks före gräs

    • ivey2
     7 January 2015 at 01:09

     Så kan man inte säga. Nu var ju testerna färdiganalyserade redan för 2 veckor sedan och han bedömdes ändå vara godkänd att gå matchen. Hade de varit ett dopingklassat ämne under träning hade han inte fått gå matchen. Medan Diaz och Healy åkte fast först efter sina matcher.

     • lamemmafans
      7 January 2015 at 11:01

      Ni fattar verkligen inte skillnaden mellan koks och röka. Och med det sagt så är era uttalanden helt totalt irrelevanta. Gå läs på lite om de olika drogerna i amerikans lag för Sverige vet inte hur man skiljer på droger, och inte du/ni heller.

     • ivey2
      7 January 2015 at 11:04

      Det enda irrelevanta här var hela ditt inlägg som inte ens berör det som diskuterades.

     • ZuffaMoneyGrab
      7 January 2015 at 11:21

      Du vet att cannabis metaboliter kan hittas upp till 3 månader medans kokain sitter 2 – 4 dagar?
      Måste jag förklara ännu djupare eller fattar du poängen?
      Om inte korrekt tester utförs så kan man inte utfärda några korrekta straff, det blir som nu.
      Cola är okej i UFC men inte Cannabis.

      Fast jag har sett folk ha dessa diskussioner med dig tidigare så jag tror inte det finns någon poäng att försöka få dig att skilja på de olika tingen. Du är skolad av Svensk narkotika politik och propaganda så du har inte den kapacitet att skilja på de olika substanserna ute i världen.

     • ivey2
      7 January 2015 at 11:56

      Nu är det ju inte ens UFC:s regelverk som styr vilka substanser som är tillåtna och inte så går knappast beskylla de för någonting i det här fallet.

     • ZuffaMoneyGrab
      7 January 2015 at 12:18

      amen snälla! de har använt “UFC Code of Conduct” som argument tidigare när de kickat folk.. och du anser att dra kola är enligt den? dubbelstandard och jag tycker det är smått otroligt att många av er inte inser detta.
      T.o.m Rogan som är anställd av UFC tycker Dana och UFC’s uttalande var stört löjligt, han skrattade när han läste/hörde det.

  • Emil Skagerlid
   7 January 2015 at 12:59

   Gud så löjligt!
   Allt babbel om att en champ måste bete sig på ena eller andra sätter för att vara en “riktig mästare”. Visst är den romantiska bilden av kampsportsmästare vacker men att vara UFC-champ handlar inte om att vara en själsligt balanserad förebild, det handlar om att slå andra elitatleter på käften. Det är inte bara Jones som haft svårt att leva upp till mästaridealet, Lidell, Lawler och Penn är heller inte guds bästa barn.
   Jones blev mästare när han var 23 år gammal. “Fans” borde visade lite sympati för den press det sätter på en ung människa och inte babbla om vem som borde få behålla bältet eller inte.

   • lamemmafans
    7 January 2015 at 10:58

    Tror inte du eller en hel del andra fattar varför man inte gillar Jones. Och det har säkert sina orsaker…. Ni är av samma typ, falska och oärliga människor.

    • Lukas8.18
     8 January 2015 at 08:33

     Jag gillar iaf Jones, såväl före som efter den här lilla “incidenten” :)

     …och vem gillar inte kola? Förmodligen mest dem som inte har provat,

     • lamemmafans
      9 January 2015 at 01:36

      Jag kör inte upp syntetiska smuts droger i näsan

   • ZuffaMoneyGrab
    7 January 2015 at 11:14

    Jag har ingen standard för hur en champ ska bete sig, men jag har en standard på hur människor i min krets ska bete sig.
    Jones är inte en typ jag vill ha i min krets, falsk, oärlig och har 15 personligheter.
    Vad jag tror är att ni som inte klarar av att se detta är troligtvis samma typ av människor, falska, oärliga och har 15 personligheter.

    • Emil Skagerlid
     7 January 2015 at 11:52

     Jag har inte skrivit en rad om vilka människor jag vill hänga med.
     Jag har påtalat det löjliga med kravet att UFC-mästare ska vara någon form av helgon. Att du lyckas koppla det till personlighet är bra patetiskt.
     Apropå 15 personligheter så kan man fråga varför både du och “lamemmafans” använder formuleringen “samma typ av falska oärliga människor” (om än med skild ordföljd).

     • ZuffaMoneyGrab
      7 January 2015 at 12:46

      För att det är fler än 2 personer som tycker liknande.
      Sen är det Jones själv som utger sig för att vara ett helgon.
      Det är inte vi fans som tryckt på Jones sin image, det är han själv.
      Jag bryr mig inte om en person är ett helgon eller inte.. Jag är för fan ett fan av Diaz brödrarna och de är väl inga direkt helgon? Men de försöker inte heller utge sig för att vara några.

      Du fattar fortfarande inte varför folk har svårt för Jones.
      Men som jag sa tidigare, det har väl sina orsaker varför ni inte klarar det.

     • Emil Skagerlid
      7 January 2015 at 01:42

      Lille vän, jag har inte skrivit någonting om huruvida Jones är en charmig kille eller inte.
      Det jag regerade på var MMAKING:s löjliga kommentar “Han ÄR ingen Champ !!!”, vilket är rent trams. Att vara UFC-mästare handlar om att vinna matcher, något Jones uppenbarligen är exceptionellt bra på. Så länge Jones spöar sina motståndare och inte bryter mot några uppsatta regler är han de facto mästare.
      Sen kan du sitta och yra om att du inte vill ha honom som polare men det är en helt annan fråga.

     • ZuffaMoneyGrab
      7 January 2015 at 01:53

      Jag håller med dig om att man inte behöver vara något helgon för att vara champ eller att man ska bete sig på ett visst sätt när man är champ.
      Jag respekterar Jones talang i buren. Men som person gillar jag honom inte och respekterar inte honom som person.

      Jag uppfattade det som att du tycker man ska gilla och respektera Jones endast för hans meriter men inte hur han beter sig.

      Men som du säger, han är champ oavsett beteende och så länge han håller sig inom reglerna.
      Men att bli respekterar och gillad kommer inte per automatik för man är champ, det är de enda jag försöker komma fram till.

      Så du får ursäkta mig för att jag misstolka vad du skrev.

     • Emil Skagerlid
      7 January 2015 at 02:08

      Då är vi överens om vad som definierar en mästare.
      Jones är en grym fighter och förmodligen den största talangen UFC sett.
      Att han har vissa problem att hantera pressen det innebär att vara mästare tycker jag är ganska mänskligt. Speciellt som han fortfarande är ung och UFC:s ende superstjärna i Silva och GSP:s frånvaro. Och även om jag respekterar GSP mer så tycker jag Jones är mer underhållande att lyssna på. GSP var alltid artig och korrekt men man fick ju inte veta något om vad han egentligen kände och tyckte.
      Jag tycker också det är befriande att Jones fortsatte tycka illa om DC efter matchen. Det värsta jag vet är fighters som säger att de hatar varandra före matchen och sen är vänner så fort matchen är slut. Den sortens levande charader får gärna stanna i WWE.

     • ZuffaMoneyGrab
      7 January 2015 at 02:17

      Jag skulle inte påstå att hans beteende är pga press.
      Det finns hur många historier som helst från folk omkring han från sin ungdom och idag eller som stött på honom där han är en totalt douche.
      Han själv har berättat hur han tjallar dit folk som röker på osv.
      Han var en douche när han va yngre och han verkar vara en douche även idag.

      Men sånt får man inte läsa om på MMAnytt eller MMA mainstream media, sånt hittar man på forum.
      Givetvis ska man ta det med en nypa salt men man kan inte avvisa alla historier bara för det är rykten, oftast ligger det någon liten sanning bakom det och Jones på senare tid har snarare bekräftat dessa historier.

      Jag har noll respekt för någon som tjallar på folk som tar droger/säljer droger när man själv är i samma kretsar.
      Äckligt beteende är det, oavsett vem man är, Champ eller inte Champ.

    • Lukas8.18
     8 January 2015 at 08:33

     …oops,

  • Gbg
   7 January 2015 at 01:06

   Han är ju en champ, ingen ha ju slagit han. Jag förstår om haters vill se han bli av med bältet pga hans sätt att vara utanför buren men innanför buren kommer ingen kunna ta bältet ifrån han

 • PappaKeno
  7 January 2015 at 12:31

  Humble Jon Jones! :)

 • Dreadwood
  7 January 2015 at 12:37

  Han har en del problem att ta hand om

  • Koooooo
   7 January 2015 at 02:20

   Vadå är kokset slut eller

 • PodoplataSimon
  7 January 2015 at 12:44
 • Alex D
  7 January 2015 at 12:57

  Kan inte låta bli att tänka på Diaz och Pat Healy. Hur absurt är det att regelverket säger att det är OK att ta kokain när man inte går match, men att röka cannabis, det går inte? Vilka jävla signaler.

  • Tiltarn
   7 January 2015 at 12:59

   pulver, inget av det är tillåtet under match….

  • Peter Andersson
   8 January 2015 at 10:53

   Marijuana-metaboliter är tillåtna upp till ett visst gränsvärde.

   • ZuffaMoneyGrab
    8 January 2015 at 12:50

    Det höjdes för att Diaz hade rätt i sitt argument, man måste använda korrekt tester beroende på vilka substanser du letar efter.
    Ett pisseprov för att avgöra när du rökte sist är inte ett korrekt test att använda, blodprov eller salivtest är bättre för den substansen (cannabis).

 • nitohu
  7 January 2015 at 12:58

  Undrar hur Reebok kommer hantera det här. Borde väl finnas nåt i kontraktet som det här bröt mot. Gissar att man inte vill ha en Kokainmissbrukare som omslagspojke. En och annan kampanj kanske gick i papperskorgen nu och risken finns väl också för att en massa Jon Jones unbroken T-shirts nu inte blir sålda. ( eller blir det det här som sätter fart på försäljningen kanske )

  • christian.holthe
   7 January 2015 at 05:57

   Nån kampanj gick nog i stöpet. Men Reebok har ju en deal med UFC så Jones kommer ju ändå visas med deras namn på sig. Så att dom lär nog inte göra något åt kontraktet för att detta inträffa.

   • nitohu
    7 January 2015 at 12:38

    Kan ju ha fel. Men jag trodde Jones och några till hade ett eget avtal med Reebok, förutom det avtal som gäller generellt för alla fighters.

    • christian.holthe
     7 January 2015 at 08:12

     Visst har han det men jag menade att dom lär ju inte göra något åt det då han ändå kommer att synas i deras kläder via det generella avtalet. Sen e det nog nånting om att mästare måste tas om hand av Reebok annars så får jag i alla fall svårt å tro att det avtalet mellan parterna gick i hamn (UFC -Rebook). Det Jones dock kan drabbas av är ju som sagt tidigare uteblivna kampanjer och svårare att förhandla sitt egna kontrakt med reebok.

 • HataPK
  7 January 2015 at 12:58

  Hahah Hur kan kola metaboliter vara ok, men inte testosteron? Makesnosens.

  • lamemmafans
   7 January 2015 at 11:06

   Skojar du? Du vet allvarligt inte skillnaden mellan koks o roids? Herregud! Vad hat Sverige narkotikapolitik gjort med er människor? Pinsamt!

   • Jewjutsu
    7 January 2015 at 11:21

    Och du vet inte skillnaden mellan testosteron och steroider?

    • ZuffaMoneyGrab
     7 January 2015 at 01:37

     Nä förklara för mig…

     • Jewjutsu
      7 January 2015 at 03:18

      Haha ganska säker på att MMANYTTS kokainkung har koll på sånt?

 • Mike_Maniac
  7 January 2015 at 01:00

  Kokain e väl hyffsat prestationshöjjande f.ö… ;)

  • Alex D
   7 January 2015 at 01:02

   Det skulle eventuellt vara i aptithämmande syfte.

  • Koooooo
   7 January 2015 at 02:20

   Det är riktigt jävla kalas smaskens också

  • Stenansiktet
   7 January 2015 at 03:09

   Ja, det stämmer men skillnaderna är mycket små. Man blir mer vaken och alert på en låg dos kokain. Sedan lär man knappast lida av “UFC-jitters” om man dragit en Persbrandt innan.

   • Mike_Maniac
    7 January 2015 at 09:12

    – “Sedan lär man knappast lida av ‘UFC-jitters’ om man dragit en Persbrandt innan”

    Den moderna urbana vokubulären när den är som bäst!! :=)

 • Jimmy Fugazzi
  7 January 2015 at 01:01

  Tråkigt men samtidigt inte chockad. Hur mycket koks tror ni Dana White har dragit i sina dagar? Eller Joe Rogan för den delen..

  • sepenoob
   7 January 2015 at 01:12

   Eller Arianny!!

   • Jimmy Fugazzi
    7 January 2015 at 01:14

    Glömde nämna kungen av kokain: Chuck Lidell.

    • harrythedevil
     7 January 2015 at 01:48

     Ja det kryllar ju av videobevis på Chuck hög som ett hus medan han kliar sig i näsan.

     • Koooooo
      7 January 2015 at 02:19

      Dana White gillar att suga palle

     • lamemmafans
      7 January 2015 at 10:54

      Du är som en annan person jag prata med igår. Om det inte står bland MMA median så har det aldrig hänt, det utövarna själva säger om sig är sant.

      Du vet väl att MMA utövare umgås med andra människor? De är inte inlåsta på gymmet tills det är dags för nästa match.

  • Cyberzerk2 .
   7 January 2015 at 06:02

   Rogan har aldrig använt kokain själv. Detta har han sagt flertalet ggr på sin podcast. Sen har man eget tolkningsföreträde och väljer vad man vill tro.

 • milleMMA
  7 January 2015 at 01:02

  Fighten mellan Rumble och Alex kommer nu bli en interim! #rememberwhosaiditfirst

 • Rocky balls
  7 January 2015 at 01:03
 • Tiltarn
  7 January 2015 at 01:09

  skönt för Jones nu slipper han roleplaya goodguy

  • Koooooo
   7 January 2015 at 02:23

   Kan inte goodguys dra kola eller va menar du?

   • Tiltarn
    7 January 2015 at 02:32

    jo exakt nu slipper han roleplaya

   • Coyote
    7 January 2015 at 04:38

    Givetvis är man inte en dålig människa bara för att man knarkar. Men går inte ihop med den imagen Jones försökt presentera. Som kristen ödmjuk och helylle

 • Janne
  7 January 2015 at 01:11

  Det är mest synd om Cormier. Han kämpar livet ur sig för att gå ner i vikt och ändå orka träna. JBJ gick den enkla vägen, visst blev jag förvånad när han vägde in på 204 pounds,

  • Emil Skagerlid
   7 January 2015 at 01:19

   Haha! Med tanke på mängden tillåtna amerikanska kosttillskott som innehåller amfetaminliknande substanser är det knappast att rekommendera att banta med kokain…

  • Koooooo
   7 January 2015 at 02:21

   hade han dragit så mycket koks menar du att han gick ner 10 kg utan problem? HAHAHAHAHHAHAHA

   • Koooooo
    7 January 2015 at 02:21

    fan det är inte scarface, detta är Jöns Jons

 • Koooooo
  7 January 2015 at 01:12

  Fick precis lite mer respekt för Jon Jones, kanske är en skön grabb i alla fall.

 • Koooooo
  7 January 2015 at 01:12

  MICKE PERSBRANDT OCH JON JONES PÅ CAFE OPERA!!!!

 • Guest
  7 January 2015 at 01:14
 • Robin
  7 January 2015 at 01:14

  Sa inte UFC för några dagar sedan att de inte skulle testa fighters längre?
  Vilket sammanträffande.

  • Tobias Vincent Solem
   7 January 2015 at 03:56

   Det där får du dra fram en källa på om du inte vill verka som en skitsnackare.

   • bamse
    7 January 2015 at 05:40
    • Frantic
     8 January 2015 at 10:58

     Det där är ju att de inte tänker göra eller lägga ner sina egna pengar/tider på ett eget program inte att de inte ska testas längre. Tester kommer att göras.

     • bamse
      8 January 2015 at 11:02

      Det var väl det som robin menade? att UFC inte skulle testa dom längre!

     • Frantic
      8 January 2015 at 11:05

      Ja kanske det, jag läste det som om att Robin menade att det inte skulle vara något mer testande alls eftersom han menar att detta var ett sammanträffande och det var inte UFC som gjorde det här testet.

      Nåja bara fel allt som har med kokain att göra…

   • lamemmafans
    7 January 2015 at 10:49

    Google is your friend Tobbe trollkarl. Du får ta och inse dina favoriter Dana och UFC är ett skämt och att detta är värsta dubbel standarden.

    • Tobias Vincent Solem
     8 January 2015 at 10:28
     • ZuffaMoneyGrab
      8 January 2015 at 12:56

      Men din fråga var väl ändå inte om man ska lita på UFC’s tester?
      Du ville ha källa på att UFC har avslutat sitt egna program,
      det finns på MMAnytt.se från detta året.
      Pallar du inte bläddra så har du Google ;)

      Men det är sant de du säger, man ska inte lita på UFC’s egna tester.
      Det bästa självklart är att använda en 3:e part typ VADA.
      Men det handlar om en kostnadsfråga för UFC och det är väl antagligen billigare för dom att ge lite pengar till NSAC för att utvidga deras dopingtester.

     • Tobias Vincent Solem
      8 January 2015 at 01:30

      Jag såg källan, jag trodde att han menade att det inte kommer göras några tester alls, inte att UFC inte kommer att testa sina fighters, det var därför jag reagerade som jag gjorde. Det du är inne på skulle stärka UFC, VADA eller WADA är båda hyfsat trovärdiga, särskilt i jämförelse med om UFC skulle göra sina egna prover. Att involvera en sådan extern organisation är nästan ett måste om UFC vill fortsätta att säkra sitt varumärke som motsvarigheten inom MMA till NFL eller NHL t.ex.

     • ZuffaMoneyGrab
      8 January 2015 at 03:31

      Måste bara rätta dig :)
      WADA gör inga tester, de sätter bara policyn som andra följer.
      USADA är en statligt uppbackad organisation.
      VADA är en självständig organisation.

     • Tobias Vincent Solem
      9 January 2015 at 01:26

      Jag läste precis att NSAC följer just WADA’s policy och att det är just den policyn som inte förbjuder kokain utanför fighten. “The NAC will not punish Jones for the infraction because, according to the World Anti-Doping Agency code — the same code that the NAC adheres to — cocaine is not considered a banned substance out of competition ” källa: http://www.bjpenn.com/nsac-blames-oversight-jones-testing-fiasco/

     • ZuffaMoneyGrab
      9 January 2015 at 01:42

      bjpenn.com är inte direkt den bästa källan att hämta ifrån men visst de har rätt om detta.
      Men det är ingen som har argumenterat emot det du försöker säga.

     • Tobias Vincent Solem
      10 January 2015 at 10:03

      Du menar förutom puckon som försöker hävda att eftersom UFC inte testar sina egna fighters så går alla på stereoider (främst Jones)?

 • Zami Shaolin Sarker
  7 January 2015 at 01:35

  Ryker Nike kontraktet? Alltid massa snack om att han är störst och har de i ryggen

  • Alex D
   7 January 2015 at 01:52

   Det försvann efter att han försökte sopa på en viss Daniel Cormier under en pressträff.

   • Lallarn
    7 January 2015 at 10:26

    Nej, tydligen hade Nike sagt upp kontraktet redan innan. Jones bara använde det som en ursäkt för att slippa disciplinära straff.

    • ZuffaMoneyGrab
     7 January 2015 at 01:38

     Skönt med någon som har ett bra korttidsminne ;)

 • Christoffer Hilmersson
  7 January 2015 at 01:48

  Det är ju dopning.

 • Koooooo
  7 January 2015 at 02:18

  Äh vafan e detta för larv. Låt han damma lite, ingen som dött av lite ladd.

 • Stenansiktet
  7 January 2015 at 03:05

  Gulligt att Aftonbladet var före MMA-Nytt med den här nyheten…

 • Mr fight
  7 January 2015 at 03:37

  NIce one bro

 • Mr fight
  7 January 2015 at 03:40

  Nice one Rick James :D

 • Stenansiktet
  7 January 2015 at 04:15

  I’M IN LOVE WITH THE COCO!!!

 • Coyote
  7 January 2015 at 04:26

  Kommer osökt att tänka på en intervjue Jones gjorde 2009, där han pratar om att han brukade skvallra på folk som rökte gräs i skolan. Att han var intresserad av att” göra det rätta”

  I’ve always been a person who tries to do the right thing in life, for the most part,” said Jones. “I’m no angel, but I was always the kid who snitched on the kids who had pot. I don’t want to offend the pot smokers out there, but I was kind of just a snitch. I was just down for people doing the right thing. My parents kind of raised me to be a good guy. I’ve always been down for the good side, I guess

  Den riktiga Jones kommer fram, men vad man än tycker om honom som person, är han ändå p4p bäst, och i mina ögon, bästa MMA.fightern genom tiderna.

  Hoppas Gustafsson knockar honom

 • Mr. Furuboda
  7 January 2015 at 05:37

  Kan man inte ta kokain i syfte för att dölja något annat? Jag vet inte själv utan det är väl bara något jag hört för några år sedan, där va en talangfull amatörboxare i de tyngre klasserna som va positiv på kola och ryktades det om att det var för dölja något annat preparat.
  Men som sagt jag har inte en aning om hur sånt funkar, men kan det vara så???

 • Adam Hellqvist
  7 January 2015 at 06:13

  :)

 • MrMini
  7 January 2015 at 06:16

  Klart han inte skall få behålla bältet…… Sunt förnuft…… NO DRUGS !!

 • my
  7 January 2015 at 07:03
 • Frantic
  7 January 2015 at 09:08
  • ZuffaMoneyGrab
   7 January 2015 at 11:45

   T.o.m Rogan skrattar åt Dana och UFC’s uttalande… det säger en hel del.

 • johan :D
  7 January 2015 at 10:00

  Kan inte vara så svårt att vara självsäker som han är i alla intervjuer och att klara all press inför en fight när man är Koksad …. det måste ju vara en fördel mot att göra allt inför en fight nykter. Sen vet jag inte men Kokain försvinner väl ganskas nabbt ur kroppen ? Men det kanske är annorlunda om man andvänder dagligen ? Jag skulle fan ta en fight mot Brock Lesnar om ni ger mig koks inför presskonferenserna och kanske lite innan sjäva fighten …och jag väger 72kg …. så visst måste det väl vara doping ? Eller är bara fördelarna mentala ? Blir man inte fysiskt reaktionssnabbare osv ? uthålligare ?

  • Coyote
   7 January 2015 at 10:14

   Tror man orkar mer, men vad vet jag. Har aldrig provat, tycker alltid polisen i COPS verkar ha myycket jobbigare när de ska ta fast folk på koks. Som om människan är stålmannen. Är säker på att det ger fysiska fördelar..

   Dock torskade väl inte Jones för att han var påverkad under fighten?

 • GiveMeMega
  7 January 2015 at 10:32

  Woooooot?!

 • BKaRussel
  7 January 2015 at 12:23

  Kokain är helt klart prestationshöjande, sett till de flesta idrotter. Kanske förklarar JJ:s bruk hans jätte-ego och enorma självförtroende. Maradona uträttade ju riktiga stordåd på fotbollsplan, hög som ett hus. Att JJ börjat resa med ett exotiskt kattdjur kanske också var en varningssignal. Minns när Tyson skaffade vita tigrar som han lattjade med, det var då det började braka åt helvete ordentligt. Sedan det här med att be om ursäkt, jaha…trodde han att det var bakpulver eller?

  • ZuffaMoneyGrab
   7 January 2015 at 01:35

   BAKING SODA I GOT BAKING SODA, BAKING SODA I GOT BAKING SODA!

 • MMAKING
  7 January 2015 at 01:28

  Bralla, Tjackis och garanterat dopad några gånger utan att åka fast!!!!

 • nitohu
  7 January 2015 at 01:55
  • ZuffaMoneyGrab
   7 January 2015 at 02:02

   Frantic länka samma video för 5 timmar sen om du kollar lite längre ner ;)

 • Voyeur
  7 January 2015 at 03:55

  Var 3:e december nån gång under time is now promoturnén?

 • johan :D
  7 January 2015 at 09:43

  Jones efter fighten mot Cormier , han är lite blek och olik sig men man känner igen han . Här påväg till efterfesten http://youtu.be/JdRPRvhXSCo

 • Jan Oglydogly
  7 January 2015 at 11:39

  Kan tycka kokainbilderna och anklagelserna har ballat ut lite för mycket. Det gör honom knappast till en sämre fighter. Att andra har fått skit för att de rökt lite weed och jones får stöd för sina problem är ett tecken på otrolig orättvisa men det är trotts allt inte Jones fel. För inte så länge sen var det knäpp tyst om detta och nu när media fått nys om något test som gjordes för en månad sen ska alla gå bananas. Förstår nu hur Skvallerblaskor om kungafamiljen och b kändisar som gör bort sig säljer när man kollar bland kommentarerna.

 • Svara