Jose Aldo är trött på Frankie Edgars “skitsnack”: “Fuck him”

Om Frankie Edgar inte tyckte att Jose Aldo var bra på trash talk förut är det nog dags att tänka om. Under dagen svarade brasilianaren på Edgars “skitsnack” och gjorde så på ett väldigt aggressivt sätt. 

Jose Aldo 2

Prata inte om saker du inte vet något om

Inför UFC 200 och matchen om det tillfälliga fjäderviktsbältet delade Frankie Edgar (20-4) nyligen med sig om tankarna kring motståndaren Jose Aldo (25-2), då han bland annat drev med brasilianarens kapacitet att snacka skit och kritiserade hans återbud inför den första titelmatchen mot Conor McGregor (19-3) förra året på grund av en skada.

Enligt Aldo är det inget han bryr sig om då han är hungrigare än någonsin inför den nionde juli och returmötet med Frankie Edgar.

“You have to know if you’re injured or not before talking. I couldn’t care less what he says or doesn’t say. I know I’m training hard here. I will be in great shape in the fight. I’m hungry to win this fight. There was no fight last time [mot Conor McGregor], so we’ll see.”

UFC Fight Night 80 Weigh In Frankie Edgar MMAnytt Photo Mazdak Cavian-9

Fuck him!

Det var under en mediadag hemma i Brasilien som Aldo inte kunde hålla sig längre och verkligen berättade för reportrarna på plats vad han tycker om Edgar.

“I couldn’t care less. Fuck him. I don’t care. I care about my gym and my training. We’ll settle that face to face.”

Foto: Mazdak Cavian

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Frankie EdgarJose AldoNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara