Foto: Mazdak Cavian

José Aldo vs Conor McGregor planeras för UFC 194 i AT&T Stadium i Texas

Knappt en vecka efter att UFC 189 skrivits ner i historieböckerna så är planerna i full fart för nästa titelmatch i fjäderviktsdivision. Denna gång för att unifiera mästerskapen mellan den nuvarande mästaren José Aldo och interim-mästaren Conor McGregor. Att matchen såklart ska äga rum i en stor fotbollsarena har alltid hängt i luften men det är varken i Brasilien eller Irland där matchen planeras att bokas in.  

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Rapporter förklarar att José Aldo och Conor McGregor kommer unifiera sina mästerskapsbälten under UFC 194. Den 5:e december var ett datum som hängde i luften för galan men enligt MMAfighting har de fått det bekräftat av Dana White att det datumet inte stämmer. Enligt White ska galan äga rum i ett senare skedde i december. Kanske nyårsgalan?

Matchen planeras även att äga rum i AT&T Stadium i Arlington, Texas. Hemmaarena för det amerikanska fotbollslaget Dallas Cowboys. Tidigare har Dana White varit öppen för att hålla matchen i en fotbollsarena i Irland fast då under Croke Park men vädret var en alltför stor risk som kunde potentiellt förstöra en sådan stor tillställning. AT&T Stadium kan däremot stänga taket så vädret kan inte bli ett hinder. Den sex år gamla arenan kan hålla upp till 100.000 åskådare för kampsportsevenemang och har redan arrangerat två stora boxningsmatcher med Manny Pacquiao i huvudrollen som tog sig an Joshua Clottey och vid ett senare tillfälle Antonio Margarito. Arenan ska även vara hållplats för Wrestlemania 32 i april nästa år.

Hittills är det UFC 129 med Georges St. Pierre vs Jake Shields som håller rekordet för det största evenemanget i UFCs historia. UFC 129 drog in en publik på 55,724 fans och drog en kassa på 12.075 miljoner dollar. Ett rekord UFC 194 med största sannolikhet borde slå. Vad tror ni?

Foto: Mazdak Cavian

 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
6 Kommentarer
 • Rorschach
  18 July 2015 at 12:27

  genomför de detta var det ju nästan värt det att Aldo blev skadad :P

 • Erik Svanborg
  18 July 2015 at 08:28

  Det är alltså en arena för amerikansk fotboll, inte för fotboll :)

  • Amin Adrian Siryani
   18 July 2015 at 01:16

   Blir lite för långt rubrik men det är fortfarande ”fotboll” eller hur?

   /gammal D-Line spelare ;)

   • Erik Svanborg
    18 July 2015 at 02:34

    Tack, nu känns det bättre ;)

    Tycker inte man kan säga fotboll på svenska och syfta på amerikansk fotboll… Det är ju två sporter med nästan ingenting gemensamt.

 • kalle
  18 July 2015 at 08:44

  Nej UFC/MMA är inte lika populärt längre. Dem kommer INTE slå publikrekordet.

  • davvedude
   18 July 2015 at 12:23

   ??

   Det är mer populärt än någonsin?

  Svara