Josh Burkman lägger inte handskarna på hyllan (uppdaterad)

Michel Prazeres imponerade stort med en tidig submissionvinst över Josh Burkman, som bestämde sig för att lägga handskarna på hyllan efter förlusten.

OBS! Artikeln har uppdaterats efter att mer information framkommit.

UFC Fight Night 106: Belfort vs. Gastelum är i full gång och alldeles nyss avslutades den tredje matchen, där brasilianaren Michel Prazeres (22-2) lyckades kamma hem sin fjärde raka vinst mot veteranen Josh Burkman (28-15, 1 NC).

“Trator” öppnade aggressivt och lyckades skaka Burkman med flera slag tidigt i den första ronden. Även om matchen var nära att bli stoppad så lyckades dock amerikanen klara sig – innan Prazeres kort senare passerade och ströp ut honom med en north-south choke.

Medan Prazeres intervjuades av Brian Stann lämnade Burkman sina handskar i buren. Amerikanen går nu i pension vid 36 års ålder, efter en 14-årig professionell MMA-karriär.

Resultaten från UFC Fight Night 106 ser just nu ut som följande:

  • Lättvikt: Michel Prazeres besegrade Josh Burkman via submission (north-south choke) i rond 1 (1.42)
  • Fjädervikt: Jeremy Kennedy besegrade Rony Jason via unanimous decision (29-28, 29-28, 29-27)
  • Mellanvikt: Paulo Henrique Costa besegrade Garreth McLellan via TKO (slag) i rond 1 (1:17)

UPPDATERING:

Trots att Burkman lämnade handskarna i buren, vilket Brian Stann tolkade som att han gick i pension, så visar det sig nu att han inte har avslutat sin karriär ännu.

 

Omslagsbild: osh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Josh BurkmanNyheterRekommenderatSenaste NyttUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara