Julianna Pena arresterad efter barslagsmål

Amerikansk media rapporterar att UFC-fightern Julianna Pena blev arresterad igår morse, lokal tid, efter att ha varit inblandad i ett barslagsmål med en annan person i sin hemstad Spokane, Washington. Pena riskerar nu ett års fängelse och 5000 USD i böter.

Julianna Pena, som senast vann på domslut mot Jessica Eye under UFC 192 i Houston, arresterades igår morse efter att ha varit inblandad i ett slagsmål med en ännu okänd person utanför en bar i de centrala delarna av sin hemstad Spokane, Washington. Detta enligt MMAfighting.com. Polisen kallades till platsen vid 02.20, lokal tid, efter en anmälan om att det uppstått ett slagsmål mellan två personer. Det visade sig att UFC-fightern Julianna Pena var en av slagskämparna. Efter att ha blivit arresterad på två punkter för bruk av våld identifierade sig Pena som “professionell fighter”, vilket kan vara till nackdel för henne i den kommande rättsliga processen. Pena riskerar nu fängelse i upp till ett år samt 5 000 USD i böter för sin inblandning i barslagsmålet. Pena släpptes dock på söndagseftermiddagen efter att ha betalat borgen på 2 000 USD.

Pena vann som första kvinnliga fighter UFC:s reality show The Ultimate Fighter 2013 och har med sitt fighting record på 7-3 profilerat sig som en av de allra främsta utmanarna till mästartiteln i kvinnlig bantamvikt hos UFC. Det återstår dock att se vad som händer framöver. UFC har valt att inte kommentera händelsen i väntan på mer information, men brukar se allvarligt på dylika incidenter. Julianna Pena vill inte heller kommentera uppgifterna.

Vad tycker du om detta?

Kategorier
Jessica EyeJulianna PeñaNyheterSenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Mateo
  21 December 2015 at 06:34

  Hur gick det undrar en ju då? Ko, submission?

  • Barbafet
   21 December 2015 at 06:37

   Det gick till domaren för ett avgörande…

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...