Julianna Pena möter gärna Cat Zingano

Julianna Penas manager säger att den första kvinnliga vinnaren av “The Ultimate Fighter” mycket gärna vill möta “Alpha” Cat Zingano när den tidigare titelutmanaren är redo för att återväna till oktagonen.

Julianna Pena (6-2) gjorde nyligen comeback vid UFC Fight Night 63 efter att ha varit borta en längre tid på grund av en knäskada. Det gick fantastiskt bra för Pena som vann via teknisk knockout i den första ronden mot Milana Dudieva. Pena som vann säsong 18 av “The Ultimate Fighter” har nu önskemål om att klättra upp ordentligt i den kvnnliga bantamviktsdivisionen. Enligt hennes manager Rick Little så är ett möte mot Cat Zingano (9-1) vad hans klient är ute efter: That’s the best fight for [Pena’s] career path”, säger Little till MMA Fighting.

Zingano å sin sida har tackat nej till ett möte mot Sara McMann den 15 juli då hon, enligt sin manager Ed Soares, fortfarande återhämtar sig från sitt senaste träningsläger samt titelmatch mot “Rowdy” Ronda Rousey. Soares säger att det är mer realistiskt att prata om en match i höst för Zingano. McMann verkar vilja vara kvar på UFC Fight Night 71 och enligt UFC Tonight ska inte motståndet spela någon roll.

Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...