Junior dos Santos intresserad av match mot Francis Ngannou

✅ Efter en storslagen återkomst har nu den forne UFC-mästaren siktat in sig på den afrikanske tungviktaren

Den brasilianske, forne UFC-mästaren Junior dos Santos återvände till UFC i helgen efter över ett års frånvaro och en förlust i ryggen. Med sådana faktorer emot sig tog dos Santos sig an den bulgariske brottaren Blagoy Ivanov, men glänste genom att vinna varenda rond hos varenda poängdomare för att sedan kamma hem en vinst på enhälligt domslut.

Brassen verkar dock vara redo för att återigen stiga in i buren, helst inom kort.. Under ett framträdande på The Helwani Show berättade dos Santos att han är redo att möta den forne titelutmanaren Francis Ngannou, samt att han vill börja tävla oftare.

En match om året sedan 2014

Dos Santos har endast tävlat fem gånger sedan 2014, och har efter helgens seger ett matchfacit på 3-2 i UFC. Två av de matcherna var dock mot den forne tungviktsmästaren Stipe Miocic, en av matcherna om titeln under UFC 211, med en vinst och en förlust mot den forne titelhållaren.

Ngannou kommer senast från en hemsk prestation som lär prägla hans karriär under det kommande året. I en oerhört framemotsedd match mot hårdhänte Derrick Lewis, ett möte som byggts upp som match mellan knockoutartister, fick Ngannou knappt iväg någon form av offensiv mot amerikanen. Fansen buade och även UFCs vd Dana White sågade matchen och Ngannous prestation.

Vill du se JDS vs Ngannou?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara