Justin Gaethje har en fräck förutsägelse – inför mötet med Michael Chandler

✔ "Om inte han förvandlas till en kärring och försöker..."

UFC:s lättviktsdivision har traditionellt sett varit en av de bästa och mest talangrika inom all MMA. De amerikanska publikfavoriterna Justin Gaethje och Michael Chandler kommer att mötas den sjätte november i vad som mycket väl kan förkroppsliga vad som gör lättvikt för en av de mest underhållande viktklasserna.

Båda fighters är kända för att vara kraftfulla, atletiska – och våldsamma. Därför är deras möte stilistiskt sett en sann drömmatch för fansen. Båda fighters kommer att äntra buren med en förlust i titelmatch i ryggen och bägge kommer att vara ivriga för att återvända till vinstkolumnen.

Gaethje förlorade senast mot Khabib Nurmagomedov via submission i dagestanierns sista UFC-match, medan Chandler senast blev knockad av Charles Oliveira i en match om den vakanta lättviktstiteln.HETAST JUST NU


“Om inte han förvandlas till en kärring…”

Inför mötet mellan Gaethje och Chandler har bägge pratat om att ge publiken vad de vill se: ett stående krig. Gaethje tvivlar dock något på att Chandler kommer att uppfylla sin del av det inofficiella vadet.

– Killen kommer för att fightas, sade Gaethje till The Schmo. Han älskar fighting lika mycket som mig. Stilar gör bra matcher, och detta är en stilistisk match för fansen. Någon kommer bli knockad – om inte han förvandlas till en kärring och försöker göra detta till en brottningsmatch hela tiden. Han snackar om skygga själar som tar ett steg bakåt. Han kommer bli en skygg själ när han börjar dyka på benen för att han inte gillar kraften. Det är vad jag tror.

Innan förlusten mot Khabib hade Gaethje radat upp hela fyra raka segrar via T/KO. Han hade besegrat bland andra Edson Barboza och blev den första att avsluta Tony Ferguson i UFC.

Chandler dundrade in i UFC med en spektakulär knockout över Dan Hooker i den första ronden av sin UFC-debut.

Vem vinner på UFC 268: Justin Gaethje eller Michael Chandler?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Justin GaethjeSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...