Kevin Lee antyder på att vilja möta Justin Gaethje – i välbetald match

✅ "The Motown Phenom" verkar ha pengar i tankarna inför ett potentiellt möte med Gaethje "🤑🤑🤑"

Huvudmatchen på helgens UFC Fight Night 135 innebar en storslagen återkomst till vinstkolumnen för Justin “The Highlight” Gaethje (19-2, #7) som knockade James Vick tidigt i den första ronden. Gaethje har gått fyra matcher i UFC hittills, alla huvudmatcher, och han har även vunnit fem matchbonusar under sina framträdanden.

RELATERAT: 

Gaethje har visat sig vara en av UFCs mest underhållande, publikvänliga och bonusvinnande fighters – något som lättviktaren Kevin “The Motown Phenom” Lee (17-3, #5) fått upp ögonen för.

Efter att ha sett helgens huvudmatch antydde Lee på att vilja möta Gaethje, med tydliga ekonomiska motivationer.

Båda fighters har återvänt till vinstkolumnen

Sist Lee var aktuell ställdes han mot thaiboxaren Edson Barboza i huvudmatchen på UFC Fight Night 128. Trots en hård spark som var nära på att avsluta “The Motown Phenom” vann Lee på teknisk knockout i den femte ronden i en stark prestation. Det innebar återkomst till vinstkolumnen efter att ha förlorat mot Tony FergusonUFC 216. Lee har hittills vunnit två matchbonusar på tretton matcher i UFC.

Gaethje satt på två raka knockoutförluster inför mötet med Vick, mot toppfighters Eddie Alvarez och Dustin Poirier. Utöver segern över Vick har Gaethje också besegrat Michael Johnson i en match som vann “The Highlight” två matchbonusar för en och samma match.

Vill du se Lee och Gaethje mötas? 

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara