Jesse Ronson & Kevin Lee möts på TUF 19-finalen

Sakta men säkert har man börjat pussla ihop matchkortet inför TUF 19-finalen, då man under dagen annonserade ett lättviktsmöte inför galan.

Under dagen offentliggjorde man en andra match för den kommande finalen av “The Ultimate Fighter 19,” som äger rum den sjätte juli i Las Vegas, Nevada. I huvudmatchen möts säsongens två tränare Frankie Edgar (16-4) och B.J Penn (16-4) i en fjäderviktsmatch och under dagen stod det alltså även klart att en lättviktsmatch tar plats på matchkortet.

De två nykomlingarna Kevin Lee (7-1) och Jesse Ronson (13-4) hoppas båda på en första vinst i organisationen, efter två något staplande inledningar på UFC-karriärerna. Lee fick å sin sida ett enhälligt domarbeslut mot sig efter mötet med Al Iaquinta (8-2) på UFC 169 i början av året. Innan detta hade han lyckats rada upp sju vinster i diverse mindre organisationer, främst på den kanadensiska scenen. Ronson kan ståta med något mer erfarenhet, dock hjälpte detta honom inte avsevärt när UFC knackade på dörren. Två förluster, båda genom delade domarbeslut, har det blivit, senast mot Francisco Trinaldo (14-3) på UFC Fight Night 36 den 15:e februari. 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Shiifty
    2 May 2014 at 08:14

    Om Jesse Ronson förlorar på Split Dec igen så bör han höra av sig till Leonard Garcia för att få reda på hur man ska göra för att vinna på split dec!

  • Svara