Khabib Nurmagomedov Foto - Micha Forssberg
Khabib Nurmagomedov Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Khabib Nurmagomedov skadad, drar sig ur mötet med Tony Ferguson på TUF-finalen

Återigen har Khabib Nurmagomedov tvingats dra sig ur ett möte på grund av en skada. UFC hoppas nu på att hitta en ersättare mot Ferguson till matchen som ska äga rum på TUF-finalen i december.

Khabib Nurmagomedov verkar inte ha det helt lätt. Ryssen rapporteras nu återigen ha åkt på en skada som tvingar honom ur det efterlängtade mötet med Tony Ferguson på TUF-finalen den 11:e december.

Nurmagomedov ska ha åkt på en revbensskada under en träning i hemlandet Ryssland strax innan han skulle åka till San Jose för att träna med teamet i American Kickboxing Academy (AKA).

Det är mer än ett och ett halvt år sedan Nurmagomedov klev in i oktagonen och gick sin 22:a vinst mot Rafael Dos Anjos. På grund av den långa frånvaron ska den obesegrade ryssen har gjort allt för att fortsätta träningen och gå matchen i december, men läkarna sa nej.

UFC letar nu efter en någon som kan ersätta Nurmagomedov på galan. Enligt MMAfighting siktar UFC på att boka Edson Barboza som motståndare för Ferguson.

Kategorier
Edson BarbozaKhabib NurmagomedovRafael Dos AnjosSenaste NyttTony FergusonUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  30 October 2015 at 06:50

  Men för i helvete, lär dig träna rätt Khabib….

 • ViktorElias
  30 October 2015 at 11:55

  Tråkigt alltså. Han kommer bli en sån där som man alltid undrar hur det hade gått för.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...