Khabibs manager: “Stora nyheter på väg!”

✅ Är Nurmagomedovs nästa titelförsvar bokat? ✅ "We will blow your mind..."

UFCs lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov har befunnit sig i rampljuset sedan sitt första titelförsvar. Matchen mot Conor McGregor, som ägde rum på UFC 229, gav ryssen oerhört mycket uppmärksamhet för både prestationen men även det tungt kritiserade utspelet därefter. Nu verkar titelhållaren ha mer positiva saker som väntar honom. Nurmagomedovs manager Ali Abdelaziz tog nyligen till Twitter för att meddela att “stora nyheter” är på väg.

LÄS:

Nästa titelförsvar?

Många fans har spekulerat att det rör sig om ett andra titelförsvar  – den här gången mot rivalen och förstarankade Tony Ferguson. Herrarna har bokats för match hela fyra gånger tidigare, men varenda gång har en av dem tvingats dra sig ur, antagligen på grund av skada, problem med viktnedgång eller andra olyckliga omständigheter.

En returmatch mot andrarankade McGregor är osannolik, men inte omöjlig. För tillfället är fjärderankade Kevin Lee uppbokad för en returmatch mot Al Iaquinta, femteplacerade Edson Barboza kommer att möta Dan Hooker medan tredjerankade Dustin Poirier är skadad. UFC 229 slog alla tidigare pay-per-view-rekord med råge, och en returmatch mellan Nurmagomedov och McGregor hade säkerligen uppvisat lysande köpsiffror.

Det är dock svårt att ur ett sportsligt perspektiv motivera eller rättfärdiga en returmatch då det finns flera fighters som kommer från segrar över toppmotstånd och är väl förtjänta av en chans på titeln. Det enda fansen kan göra i dagsläget, förutom att spekulera, är att invänta Abdelaziz avslöjande.

Vad tror du det är för nyheter? 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...