KLART: Khabib Nurmagomedov möter Conor McGregor på UFC 229!

✅ Rivalernas möte nu fastställt - gör upp i T-Mobile Arena i Las Vegas ✅ Vem vinner titelmatchen?!

UFC höll precis en presskonferens i Los Angeles, Kalifornien, och kunde bland annat annonsera att organisationens lättviktsmästare Khabib Nurmagomedovs första titelförsvar sker mot den forne, tvådivisionella mästaren Conor McGregor. Matchen kommer att ske under UFC 229 som äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas den sjätte oktober.

RELATERAT: 

Matchen har inväntats av fans världen över sedan McGregor, tillsammans med ett gäng vänner och träningskamrater, attackerat en buss där Nurmagomedov och hans team befann sig. Flera fighters skadades eller tvingades dra sig ur planerade matcher på UFC 223 och ärendet ledde till milda juridiska konsekvenser.

Attacken skedde i respons till en konfrontation mellan Nurmagomedov och Artem Lobov – vän och träningskamrat till McGregor.

Har inte tävlat i UFC sedan 2016

McGregor har inte tävlat i UFC sedan han knockade Eddie Alvarez i den andra ronden för att bli en av få tvådivisionella UFC-mästare. Sedan den matchen år 2016 har han dessutom gjort boxningsdebut mot ingen mindre än Floyd Mayweather – flerfaldig världsmästare i boxning. McGregor förlorade matchen via teknisk knockout men har hyllats för en stark insats mot en av tidernas bästa boxare.

Nurmagomedov är fortsatt obesegrad efter att ha besegrat Al Iaquinta för att vinna lättviktstiteln. I sin imponerande vinstsvit har dagestaniern dessutom besegrat Rafael dos Anjos och Edson Barboza med flera.


FightOdds: Vem öppnar som favorit – Khabib eller McGregor?


Vem vinner lättviktstiteln?!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara