KLART: UFC kommer till Liverpool i maj – Darren Till i huvudmatch

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Flyttar Dublin-kortet till Liverpool ✅ Första gången UFC besöker Darren Tills hemmaplan.

Förra månaden kom rapporter att UFC planerade att ha sitt fjärde evenemang i Irlands huvudstad Dublin – hemvisten för den just nu största stjärnan i MMA: “The Notorious” Conor McGregor. I veckan kom dock uppgifter om att UFC hade funderingar på att ändra planerna och istället flytta galan till Liverpool i Storbritannien.

Under fredagseftermiddagen bekräftade UFC uppgifterna via Twitter.


Relaterat 

Då anordnar UFC sin fjärde gala i Dublin, Irland

Exklusivt: Darren Till redo att möta Gunnar Nelson i Dublin


Liverpool-sonen Darren Till självklar i kvällens huvudnummer

Detta blir första gången första gången UFC besöker Liverpool – med en självklar obesegrad stjärna som huvud-dragkort: Darren Till (16-0-1 MMA, 4-0-1 UFC). I skrivande stund har UFC ingen motståndare för Till, men de gick även ut med att Tom Breese går upp en viktklass till mellanvikt och tar sig an Daniel Kelly, samt att Elias Theodorou matchas mot Trevor Smith – även det i mellanvikt.

Till har fullkomligt exploderat in på MMA-scenen efter sin debut i maj 2015. Sedan dess har han radat upp ytterligare tre vinster mot toppnamn som Donald Cerrone. I sin andra match i UFC gick han till oavgjort mot dansken Nicholas Dalby i en av årets bästa matcher.

Det är i dagsläget oklart vad som fick UFC att vilja flytta eventet, men det faktum att McGregor inte ser ut att vara redo förr ens efter sommaren kan vara en stor bidragande faktor.

Innan kortet flyttades hade inga matchningar offentliggjorts men Artem Lobov uttryckte i en nylig exklusiv intervju med MMAnytt att han var intresserad att fightas på sin adopterade hemmaplan.

Prenumerera på vår YouTube-kanal!

För bara några veckor sedan intervjuade MMAnytt.com’s Jim Edwards Darren Till – se hela intervjun nedan och glöm inte att prenumerera för alla de senaste video-nyheterna inom MMA!

Vem vill ni se Till möta? Stephen Thompson, Gunnar Nelson eller någon annan?

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Darren TillSenaste NyttUFC

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...