KLART: UFC kommer till Liverpool i maj – Darren Till i huvudmatch

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Flyttar Dublin-kortet till Liverpool ✅ Första gĂ„ngen UFC besöker Darren Tills hemmaplan.

Förra mĂ„naden kom rapporter att UFC planerade att ha sitt fjĂ€rde evenemang i Irlands huvudstad Dublin – hemvisten för den just nu största stjĂ€rnan i MMA: ”The Notorious” Conor McGregor. I veckan kom dock uppgifter om att UFC hade funderingar pĂ„ att Ă€ndra planerna och istĂ€llet flytta galan till Liverpool i Storbritannien.

Under fredagseftermiddagen bekrÀftade UFC uppgifterna via Twitter.


Relaterat 

DÄ anordnar UFC sin fjÀrde gala i Dublin, Irland

Exklusivt: Darren Till redo att möta Gunnar Nelson i Dublin


Liverpool-sonen Darren Till sjÀlvklar i kvÀllens huvudnummer

Detta blir första gĂ„ngen första gĂ„ngen UFC besöker Liverpool – med en sjĂ€lvklar obesegrad stjĂ€rna som huvud-dragkort: Darren Till (16-0-1 MMA, 4-0-1 UFC). I skrivande stund har UFC ingen motstĂ„ndare för Till, men de gick Ă€ven ut med att Tom Breese gĂ„r upp en viktklass till mellanvikt och tar sig an Daniel Kelly, samt att Elias Theodorou matchas mot Trevor Smith – Ă€ven det i mellanvikt.

Till har fullkomligt exploderat in pÄ MMA-scenen efter sin debut i maj 2015. Sedan dess har han radat upp ytterligare tre vinster mot toppnamn som Donald Cerrone. I sin andra match i UFC gick han till oavgjort mot dansken Nicholas Dalby i en av Ärets bÀsta matcher.

Det Àr i dagslÀget oklart vad som fick UFC att vilja flytta eventet, men det faktum att McGregor inte ser ut att vara redo förr ens efter sommaren kan vara en stor bidragande faktor.

Innan kortet flyttades hade inga matchningar offentliggjorts men Artem Lobov uttryckte i en nylig exklusiv intervju med MMAnytt att han var intresserad att fightas pÄ sin adopterade hemmaplan.

Prenumerera pÄ vÄr YouTube-kanal!

För bara nĂ„gra veckor sedan intervjuade MMAnytt.com’s Jim Edwards Darren Till – se hela intervjun nedan och glöm inte att prenumerera för alla de senaste video-nyheterna inom MMA!

Vem vill ni se Till möta? Stephen Thompson, Gunnar Nelson eller nÄgon annan?

Öppna konto hos Ohmbet Störst pĂ„ MMA - Spela pĂ„ alla dina favoritgalor
Kategorier
Darren TillSenaste NyttUFC

Stefan Romare Ă€r en skribent och reporter som har jobbat pĂ„ MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem borde David Teymur möta hÀrnÀst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...