@mmanytt

Kommer svenskar använda Viaplay för att se på UFC? Rösta här!

Viaplays storsatsning på UFC drar igång med UFC 195 nu i helgen och frågorna kring tjänsten är många, inte minst att galor i praktiken inte kommer finnas tillgängliga i efterhand. Kommer du använda Viaplay för att se på UFC? Gör din röst hörd här!

Diskussionen är het och anledningarna förståeliga – är Viaplays så kallade storsatsning på UFC redan en besvikelse? Gör din röst hörd här – vad tycker svenskar egentligen om UFC på Viaplay?

Kommer du använda Viaplay för att se UFC-galor?

 • Ja (51%, 147 Votes)
 • Nej (34%, 97 Votes)
 • Ibland (15%, 43 Votes)

Totalt antal röster: 287

Loading ... Loading ...

Här hittar du all information gällande det nuvarande läget om hur du ser UFC-galor LIVE och On Demand.

Kategorier
ExklusivtNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Marcus Nielsen
  30 December 2015 at 05:15

  Jag kollar alltid på galorna i efterhand när det passar mig, inte när det passar Viaplay. Tror det här kommer leda till att piratalternativen blir bättre än de “lagliga”.

  • John Sjöström
   30 December 2015 at 07:19

   Piratalternativen har enligt mej alltid varit bättre än de lagliga. Aldrig lyckats få UFC-streamat i ens i 720p och då med lag i massor. Väntar man några timmar så finns den ute för nedladdning. Inte konstigt att folk laddar ner.

 • Magnus Thornberg
  30 December 2015 at 07:57

  Va? Finns inte galorna tillgängliga i efterhand? Då säger jag upp det direkt.

  • sepenoob
   30 December 2015 at 10:22

   Det är gratis tills vidare. Du kan se galorna i efterhand absolut senast kl 08 från start om dom börjat 04. Sen försvinner dom. Alla underkort och dom huvudkort som går på Fight Pass kan du fortsatt se on demand omgående. Även dom 12 PPV som går att köpa på UFC.tv.

 • TheVobb
  30 December 2015 at 09:42

  Allt beror på vad dom kommer erbjuda oss efter att gratistiden är slut. Blir det dyrare än 99:-/månaden med sämre innehåll, samt inte kunna se galorna i efterhand på en bättre tid kommer iaf inte mina pengar att sponsra Viaplay.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...