Kvällssvepet: Jon Jones ryktas vara i trubbel igen (uppdaterad)

Innan sin avstängning ens hunnit avtjänas ryktas Jon “Bones” Jones nu bli avstängd igen.

OBS! Artikeln har uppdaterats med ny information.

Den tidigare lätt tungviktsmästaren Jon Jones (22-1) har länge utmärkt sig som en av världens bästa fighters oavsett viktklass. Dock har han också gjort sig känd för sin inblandning i flera skandaler.

Efter en rad problem med lagen testade han senast positivt för östrogenblockerare och blev sedemera avstängd av US Anti-Doping Agency (USADA), bara dagar innan sitt inplanerade returmöte mot den nuvarande titelhållaren Daniel Cormier (18-1) på UFC 200 i somras.

En känslosam Jon “Bones” Jones under en presskonferens som hölls efter nyheten om det positiva testresultatet. Foto: Ethan Miller/Getty Images

Jones avtjänar för närvarande en ettårig dopingavstängning som slutar gälla den sjunde juli i år. Nu, innan han ens hunnit avtjäna den, ryktas han dock ha hamnat i trubbel igen.

UFC-tungviktaren Todd Duffee (9-3) ska nämligen ha hört att han kan bli avstängd på nytt, av två tillförlitliga personer.

https://twitter.com/ToddDuffee/status/842056083095080960

Varken Jones, UFC eller USADA har i skrivande stund kommenterat ryktena.

UPPDATERING:

Efter att artikeln publicerades har Duffee raderat twitterinlägget. Vidare dementeras ryktena av den respekterade MMA-journalisten Ariel Helwani.

 

Omslagsbild: Kevin C. Cox/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images


Läsvärt

Kelvin Gastelum får som han vill – möter Anderson Silva i Brasilien.

CSAC inför hårdare straff mot viktmissar.

Roy Nelson klar för ny match mot tidigare Bellator-mästare.

Dana White sågar ryktena om Mayweather vs. McGregor i juni.

“Bigfoot” möter en av de bästa tungviktarna utanför UFC.

Rizin FF offentliggör flera matcher inför aprilgalan.


Video

BBC-dokumentär om fighters viktnedgångar.

 

Irish Joe inför matchen mot Reza.

 

För er som inte har sett Master Ken. Här visar han hemligheten för att ta sig ur vilken submission som helst…

 

Big Brown Breakdown.


Sociala medier

Bader ser ut att vara så gott som klar för Bellator.

Danske Nicolas Dalby släppt av UFC. Synd, för tyckte hans match i Hamburg var riktigt underhållande trots förlusten.

Mark Hunt will be Mark Hunt.

GSP säger sitt om doping.

Respekt.

Chandler gillade inte dokumentären.

Heath Herring redo för nästa match.

Outch. Undrar vad detta innebär med tanke på att han är en av deltagarna i TUF 25…

Hoppas vi får se Ilir i Globen trots att den delade huvudmatchen redan är klar.

With king Kano @lionslairkennels Amazing dogs 👌🏾 👊🏾✨

A post shared by Ilir Latifi (@ilirlatifi) on

#LåtLazizStanna

Den här glada fina killen asså! ❤ Min fina klubbkamrat och boxningskollega Laziz Sharifov har fått avslag på ansökan om förlängt arbetstillstånd och har nu bara 4 veckor på sig att lämna landet frivilligt. 🤤 Laziz har bott i Sverige i nio år (sedan han var 13år) och allt som är viktigt i hans liv finns här: familjen, vänner, hans fästmö, gymnasieutbildning, arbete och inte minst en lysande idrottskarriär. Han är svensk mästare 2016 och given i det svenska boxningslandslaget. På ett ställe i beslutet står det så här: "Du har inte vistats i Sverige någon längre tid eller i övrigt fått någon särskild anknytning hit…" då kan man undra hur beslutsfattarna på Migrationsverket tänker!? Laziz är en så otroligt fin kille och en fantastiskt bra förebild för yngre idrottare. Mitt hjärta värker när jag tänker på att han kanske kommer att bli utvisad. Faan vad livet är orättvist ibland! Detta beslut måste bara ändras! 👊 http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/Aap63/vi-ar-personer-som-inte-kan-ge-upp #låtlazizstanna

A post shared by The Nordic Queen 👑 👊 (@mikaelalauren1) on

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jon JonesNyheterRekommenderatRoliga VideosRyktenRykten & Skvaller om MMASenaste NyttTodd DuffeeUFCUnderhållningVideoz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara