Mairbek Taisumov väger in på Hovet inför UFC on Fox 14 i Stockholm. Foto: Micha Forssberg

Lättviktsmatch mellan Mairbek Taisumov och Nik Lentz bokad till UFC 203 i Cleveland

En tredje match på UFC 203 i Cleveland den 10 september har bekräftats från officiellt håll, nämligen en lättviktsmatch mellan Mairbek Taisumov och Nik lentz.

Matchkortet för UFC 203 i Cleveland har fått sig en uppdatering och det är lättviktarna Mairbek Taisumov (26-5) och Nik Lentz (26-7-2, 1 NC) som har blivit bokade. Taisumov har gjort mycket bra ifrån sig i de fyra senaste matcherna då han har vunnit via KO/TKO i alla matcherna, varav två av dem har varit i Stockholm. Hans fight record i UFC är 5-1 och av hans 25 vinster har 23 varit på avslut. Imponerande, sa Bull!

Lentz körde ett tag som fjäderviktare men gick upp till lättvikt på UFC on Fox 17 den 19 december förra året där han vann via delat domslut mot Danny Castillo (17-10). Hans fight record i UFC är 10-4-1, 1 NC och har vunnit mot bland andra Manny Gamburyan (15-9, 1 NC).

Brasilianska Combate har tidigare rapporterat att Jessica Eye (11-5, 1 NC) ska möta Bethe Correia (9-2) men det mötet har inte bekräftats från officiellt håll än.

 • Tungvikt: Stipe Miocic (c) vs. Alistair Overeem #3
 • Tungvikt:#1 Fabricio Werdum vs. Ben Rothwell #5
 • Lättvikt: Nik Lentz vs. Mairbek Taisumov
 • Kvinnlig bantamvikt: Jessica Eye vs. Bethe Correia

Foto: Mischa Forsberg

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFC
3 Kommentarer
 • Roosen
  17 June 2016 at 03:24

  Nån som såg Fedors kampanj för nåt år sedan? “RusMMA – We Coming” stod att läsa på varenda eurasisk MMA-sida. Taisumov är ett bevis på vad som komma skall. Hade gärna se honom mot en topp 10-lirare. Poirier, Iaquinta, Dariush eller Trinaldo kanske?

  En spännande tid att vara MMA-fantast är det iaf!

  • Headown
   17 June 2016 at 11:19

   Yes, det är han värd Taisomov, riktigt farlig fighter detta, och absolut en av dom som menas i den senare tidens framgånsfulla fighters från öst. Huertas gym är smockat med talanger.

   • Roosen
    17 June 2016 at 02:53

    Absolut. Han har gått från klarhet till klarhet och såg brutalt bra ut i sin senaste fight. Nästan så att det var lite mismatch då Taisumov mosade Hadzovic i Zagreb. Den killen kommer vara en contender inom 1,5 år!

  Svara