Lill-Nog ute ur UFC 109, Vera förväntas möta Jon Jones vid UFN 21


Broder 1: Infekterad, broder 2: Skadad. Det blir en spännande jul hemma hos Nogueira-bröderna.

Ännu en dag, ännu en besvikelse. Jag börjar smått fundera på om det kanske är någon slags intern protest från alla som deltar i UFC och alla tar och sjukskriver sig samtidigt, eller om det bara är ren och skär otur. Att folk har skadat sig på träningen händer visserligen ibland, men att nästan hela matchkortet på UFC 108 har bytts ut på grund av det är lite smått otroligt. Nu ser UFC 109 ut att gå samma öde tillmötes, i alla fall till en början.

Antonio Rogerio Nogueira även kallad Lill-Nog, inte att förväxlas med mans storebror Big Nog – Antonio Rodrigo Nogueira, har dragit sig ur UFC 109 på grund av en fraktur i vristen. Han kommer således inte kunna träna ordentligt, och hoppar därför av den planerade matchen mot Brandon Vera.

Som tur är så finns det lite tid kvar innan galastart och de har nu påbörjat ersättningen för Lill-Nog. I alla fall om man får lita på ett numera borttaget twitter-meddelande från Vera:

“just found out I’m firing Jon Bones Jones on March 21st in Denver Colorado. hope u heard it here first!!!! “

Nu gäller det bara att lyckas tolka det här meddelandet. Det går ingen gala den 21 mars, och den närmaste galan är den 27 mars som är UFC 111. Men om vi tänker ett steg längre så kan det hända att han skrev 21 marsmen egentligen menade 31 mars. Om så är fallet så kommer de två antagligen hålla i huvudeventet vid UFC Fight Night 21 som går just det datumet. Den där detektivskolan man kunde gå igenom i en Kalle Anka-tidning för 15 år sedan börjar äntligen betala sig.

Tack till Peppe och Mirick för tipsen.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC
13 Kommentarer

Svara