Lina Länsberg: “Det är BARA personligt mellan mig och Pannie Kianzad”

✅Möter den forne titelutmanaren Yana Kuitskaya på UFC 229 ✅"Tror att henne still kan passa mig" ✅Talar ut om konflikten med Kianzad och ger besked om en rematch

Lina Länsberg "Det är BARA personligt mellan mig och Pannie"

Inför UFC 229 har MMAnytt talat med Lina Länsberg "Elbow Queen" om mötet med Yana Kunitskaya, UFCs rankingsystem, Pannie ''Banzai'' Kianzads utmaningar och mer!

Publicerat av MMAnytt.se Fredag 28 september 2018

Den svenska bantamviktaren Lina “Elbow Queen” Länsberg (8-3) kommer att gå sin femte UFC-match nästa lördag på storgalan UFC 229. Sist Länsberg var aktuell återvände hon till vinstkolumnen med en poängseger över Gina Mazany på UFC: Liverpool.

RELATERAT: 

Härnäst väntar ryskan Yana Kunitskaya (10-4), som senast förlorade titelmatch mot Cris “Cyborg” Justinho. Inför stormatchen talade Länsberg med MMAnytt, och förklarade att hon ser väldigt fördelaktigt på matchningen.

“Jag tror att hennes stil kan passa mig ganska bra. Det känns som att om allting stämmer så skulle det kunna bli  en match som, som är absolut inte är enkel, det är inte det jag säger, men som jag ganska lätt skulle kunna komma in i och hitta ett bra flyt i liksom.”

Länsberg ser flera aspekter hos motståndaren som hon tror hon kan utnyttja för seger.

“Hennes rörelsemönster, viss obalans i vissa grejer som hon gör. Hon har nog mycket behöver av att få mobba sin motståndare för att få sina tekniker att funka bra, tror jag.”

“Elbow Queen” gjorde sin professionella MMA-debut mot TUF 28-aktuella Pannie Kianzad, som har utmanat Länsberg ett flertal gånger. Länsberg är rak på sak när det gäller rivaliteten och agget mot Kianzad.

“Man kan säga så här: Allting mellan mig och Pannie är personligt, det har ingenting med fighting att göra överhuvudtaget. Hon och jag hängde en del förr i tiden, och var, så som jag uppfattade det ganska bra vänner. OM hon vill gå ut och utmana mig och vill att jag ska prata om vad hon har gjort för grejer privat, och jag tycker inte att jag har betett mig..sådär mot henne. Men, jag håller mig gärna ifrån att hänga ut henne på det sättet, det är privat, som sagt, privata konflikter.”

Damerna möttes för första gången på Trophy MMA I i en hyllad och jämn match som slutade i TKO-seger för Kianzad sent i den sista ronden. Länsberg menar att hon trots det inte  är intresserad av en returmatch om Kianzad skulle ta sig till UFC.

RELATERAT

“Nej, inte speciellt, kan jag inte påstå. Jag har skrivit ett meddelande till henne för länge sedan där jag har förklarat hur allting ser ut. Jag har önskat henne lycka till med hennes karriär, men jag vill inte ha så mycket med att göra och jag struntar faktiskt fullständigt i vad hon har gör i sin karriär också.”

Länsberg fokuserar hellre helhjärtat på sig själv och sin karriär. Framför henne står ett tufft test som hon gärna tar sig an, och hon håller sig från att spekulera alltför mycket kring exakt hur matchen slutar, men om hon själv får välja så blir det i så fall en vinstmetod som ger anledning till svenskans smeknamn “Elbow Queen”.

“Sluta med ground and pound, det hade varit trevligt, varför inte?” 

Länsberg möter Kunitskaya på UFC 229 den sjätte oktober. Hur tror du det går för “Elbow Queen”?

Lina Länsberg "Det är BARA personligt mellan mig och Pannie"

Inför UFC 229 har MMAnytt talat med Lina Länsberg "Elbow Queen" om mötet med Yana Kunitskaya, UFCs rankingsystem, Pannie ''Banzai'' Kianzads utmaningar och mer!

Publicerat av MMAnytt.se Fredag 28 september 2018

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL

Thiago Santos vs Jamahal Hill


3.25 - 1.37


7 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL12
Thiago Santos vs Jamahal Hill3.251.36
Vicente Luque vs Geoff Neal1.582.40
Zac Pauga vs Mohammed Usman1.751.99
Brogan Walker vs Juliana Miller1.612.25
Augusto Sakai vs Sergey Spivak2.801.45
Ariane Lipski vs Priscila Cachoeira1.582.40
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...