Lina Länsberg om Pannie Kianzad: “Du kommer antagligen inte att få ett UFC-kontrakt nu”

Lina Länsberg är ute efter en ny motståndare inför UFC-galan i London och en som är intresserad är Pannie Kianzad som säger sig vara redo. Nu svarar Länsberg och säger att UFC säkerligen inte kommer ge Kianzad chansen på grund av hennes senaste förluster.

Lina Länsberg (6-2) skulle egentligen mött Veronica Macedo (5-1-1) under UFC Fight Night 107 i London men Macedo har fått förhinder och kan därmed inte gå matchen. UFC letar nu efter en ersättare och en som sagt att hon är villig att möta “Elbow Princess” Länsberg är Pannie Kianzad (8–2).

Nu ger dock Länsberg svar på tal och säger bland annat att UFC oftast inte ger kontrakt till fighters som har två raka förluster och att hon ändå inte hade velat möta Kianzad. Anledningen? Kianzads svårigheter med att klara vikten.

I sitt Facebook-inlägg uppmanar Länsberg att Kianzad att börja vinna några matcher och säger att hon säkerligen kan komma att få ett UFC-kontrakt i framtiden.

Läs hela inlägget här nedan:

Veronica is out.I read that you want to fight me now Pannie. Off course you do when I'm in the UFC. Plenty of fighters…

Publicerat av Lina "Elbow Queen" Länsberg den 1 mars 2017

 

Vad tycker du om Länsbergs inlägg?

 

Omslagsbild: MMAjunkie

Kategorier
Lina LänsbergNyheterPannie KianzadSenaste NyttSvenska FightersUFCz-Galorz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara