Lorenz Larkin slår ut Neil Magny i första ronden efter dominant prestation

Lorenz Larkin såg bättre ut än någonsin och avverkade snabbt topp 10-rankade Neil Magny med ännu en TKO-seger.

I den tredje matchen på underkortet fick vi se ett toppmöte i weltervikt mellan sjunderankade Neil Magny (18-5) och Strikeforce-veteranen Lorenz Larkin (18-5, 1 NC).

Magny var segertippad inför matchen, men det var Larkin som kammade hem en ensidig vinst. Direkt efter att den första ronden drog igång satte han press och använde otroligt snygga sparkar både mot kropp och ben.

Trycksparkarna som Larkin slängde fick ner Magny i mattan två gånger, och de hårda bensparkarna började snabbt få effekt. Detta i kombination med hårda slag gjorde att Magny ständigt var i fara och aldrig kom in i matchen.

Tillslut hade Larkin sparkat så hårda bensparkar att han själv blödde och Magny bara staplade runt. När Magny sedan började gå på desperata nedtagningsförsök var Larkin snabb med att svara med hårda armbågar vilket fick domaren att stoppa matchen.

Resultat: Lorenz Larkin besegrar #7 Neil Magny via TKO (armbågar) i rond 1 (4:08)

Klicka här för att se matchstatistiken

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Lorenz LarkinNeil MagnyNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara