Luke Rockhold blir nekad match – “Vem fan är du att neka?”

✔ "Jag kan slå alla som står i vägen"

Den före detta UFC-mästaren i mellanvikt Luke Rockhold har haft svårt att få en top-rankad motståndare.

I flera månader har Rockhold, enligt MMAJunkie, tränat för att återvända till tävling och ska nu vara redo för match. Men under en intervju på podcasten “Real quick with Mike Swick”, meddelar Rockhold att flera UFC-fighters har avvisat en match mot honom och att han kämpar med att hitta en värdig motståndare.

– Vi har jagat efter någon som är värdig, något kul, något spännande. Jag behöver möta någon i top 10, som är redo att slåss. Det är redan flera i top 10 som kommer med ursäkter varför de inte vill möta mig. Vem fan är du att neka en fajt?, frågar Rockhold.

Rockhold meddelar att inte är villig att möta vem som helst. Även om han för tillfället är utanför UFC:s mellanviktsranking på grund av inaktivitet tycker han att han förtjänar en top-rankad utmanare i mellanvikt.

– Jag kommer inte att möta vem som helst, jag vill möta någon med momentum, säger Rockhold.

– Jag vet att jag har mycket kvar att ge, jag kan visa saker som ni aldrig har sett och jag kan slå alla som står i vägen.


HETAST JUST NU


Luke Rockhold behöver en motståndare

Rockhold har inte gått en match sedan juli 2019 då han förlorade på knockout mot Jan Blachowicz via knockout (slag). Den matchen var dock i lätt tungvikt och Rockhold tränar nu för en match i mellanvikt. Senaste matchen Rockhold gick i mellanvikt var i februari 2018 då förlorade han också, den gången mot Yoel Romero och återigen via knockout (slag).

Det är snart fyra år sedan Rockhold vann en match i UFC. I September 2017 vann han mot David Branch via TKO, och såg ut att ha kommit tillbaka bra efter förlusten året innan om titeln mot Michael Bisping. Dock har vi inte sett Rockhold vara nära en vinst sedan dess.

 

Vem vill du se Luke Rockhold möta och vinner han?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Luke RockholdSenaste NyttUFC

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...