Luke Rockhold redo att gå upp till tungvikt – vill möta Fabricio Werdum

Luke Rockhold är trött på allt som pågår i mellanvikten. Nu är han istället beredd att gå upp hela två viktklasser för att möta Fabricio Werdum.

Under nattens UFC Tonight medverkade den tidigare mellanviktsmästaren Luke Rockhold (15-3). Där avslöjade han sina planer på att gå upp till tungvikt, då han är less på att vänta ut det nuvarande läget i mellanvikten.

Rockhold förklarade att han hoppas få möta den tidigare tungviktsmästaren Fabricio Werdum (21-6-1).

“Everyone’s steaming over this new fight I brought up. I think me and [Fabricio] Werdum got some old beef from Strikeforce. He’s a guy I’ve always wanted to fight. I’ve thought it through and I like the style matchup,” sa Rockhold och fortsatte:

“Given what’s going on in the middleweight division right now, screw that, I’m coming to heavyweight. Let’s do this.”

Fabricio “Vai Cavalo” Werdum. Foto: Mazdak Cavian

Även om Rockhold inte planerar att stanna kvar allt för länge i tungvikten, så anser han att en match mot Werdum är passande i dagsläget.

“I don’t know if I’ll dance around too long [at heavyweight]. It’s a fight I really want and I think it makes a lot of sense. We can settle that,” fortsatte Rockhold.

“They’re into making money fights right? They want to make a money fight, sell some tickets — let’s do this thing.”

 

Vill ni se Rockhold vs. Werdum?

 

Omslagsbild: Vince Cachero

Kategorier
Fabricio WerdumLuke RockholdNyheterRekommenderatSenaste NyttUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara