Manny Pacquiao villig att möta Conor McGregor

Nu menar även “Pacman” att han är beredd att boxas mot “The Notorious”.

Snacket om en potentiell boxningsmatch mellan obesegrade Floyd Mayweather (49-0 boxning) och UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor (21-3) har pågått ett tag, men blossat upp mer och mer på senaste tiden.

Medan vissa börjar ta det hela mer och mer som en seriös möjlighet, är andra dock tveksamma. En som är mer åt det tveksamma hållet är WBO-mästaren Manny Pacquiao (59-6-2 boxning).

“I don’t know if they are taking it seriously. It’s on the news but I don’t know if it will happen,” sa han nyligen i en intervju med Fox Sports News 500.

“Boxing is different than MMA”

Samtidigt menar “Pacman” att han skulle vara beredd att kliva in i ringen med irländaren.

“In boxing? In boxing (I would) but not in (UFC), just boxing,” sa han och fortsatte:

“I didn’t see it [footage of Conor sparring]. But if we are talking about Conor McGregor and boxing, it’s different. Boxing is different than MMA.”

Kategorier
BoxningConor McGregorNyheterRekommenderatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected]anytt.se | Instagram: @mma_ashah
6 Kommentarer
 • Jens
  20 January 2017 at 05:37

  Ja, inte Samma attraktion som mayweather men why not. Slår han pacman så kommer nog mayweather vilja möta honom ännu mer ?

 • tojo77
  20 January 2017 at 05:38

  Han är ödmjuk PacMan. Floyd har väl aldrig ens vågat yttra orden att han inte skulle vilja möta honom Conor i MMA (eller?).

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  20 January 2017 at 06:41

  Pacman blir en för farlig fight för han är en knockout boxare.

 • Ashkan De Lavar
  20 January 2017 at 08:12

  Pacman är avsevärt mycket mindre än Conor. Med det sagt, Conor vinner inte över någon toppboxare. Inte ens de som är mindre än honom. Både Floyd och Manny stoppar Conor snabbt och lätt i boxning. Finns en orsak varför de är så öppna till att möta honom. Pengar tjänar de ändån oavsett vem de möter. Enkel match mycket pengar. Nämn en UFC fighter som inte hade tagit en match mot en toppboxare i mma? Alla hade gjort det.

  Den bästa tennis spelaren har ingen chans mot den bästa badminton spelaren. Som showbusiness är det intressant, tävlingsmomentet är ointressant. Som att titta på en JCVD film, det ser häftigt ut, men funkar tyvärr inte i verkligheten :)

 • nazcams
  20 January 2017 at 09:48

  Sätt Conor mot Canelo. Canelo hade KO:at Conor i rond 1.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...