Mark Hunt nekad visum i USA på grund av en tidigare arrestering

Mark Hunt vs Junior dos Santos är inbokad på UFC 160 som planeras att ske den 25 maj. Men Hunt har nu meddelat på Twitter att ett hinder för den kommande matchen har uppstått i och med att han blivit nekad visum i USA. Anledningen var att han tidigare hade blivit arresterad, och det gör USA:s myndigheter mindre benägna att låta honom komma in i landet.

“Well thanks to a idiot friend of mine I did get arrested,” skriver Hunt på Twitter. “Denied again at airport I’m never helping anymore dikhead mates. This is wat happens wen u have friends that are dikheads the last fukn time I help these mother fkn trouble makers.”

Hunt, som vanligtvis bor på Nya Zeeland, skulle flyga över till Las Vegas tidigt, där UFC 160 kommer att hållas. Anledningen till det är att han inte vill vara påverkad av klimatet och tidsskillnaden som uppstår. Men om hans visum inte blir utfärdat så finns det en chans att matchen inte kommer att kunna genomföras överhuvudtaget.

Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...