Mark Hunt skriver kontrakt med UFC, debuterar på UFC 119


Nya avsnitt av Pimp My K-1 Fighter är snart i en butik nära dig.

UFC verkar försöka sätta ihop en riktig kanongala för att kickstarta igång hösten i organisationen med UFC 119. Igår rapporterade MMAnytt om Big Nog vs Frank Mir 2 samt Lille Nog vs Ryan Bader i huvudevent, och delat huvudevent. Idag kommer det fler uppgifter om ännu ett känt namn i en väldigt trevlig match inför UFC 119.

Rapporten som kommit ut säger att K-1 legenden Mark Hunt nu skrivit på ett kontrakt med UFC med debut på just UFC 119. Mark Hunt har i sin karriär hunnit med ett K1-rekord på 30-13 med bland annat ett par matcher mot Jérôme Le Banner. I MMA har det väl inte gått riktigt lika lysande, men då kan man också berätta kvalitén på hans motstånd. Hunt har i sin MMA-karriär fått ihop ett MMA-rekord på 5-6 men har i dessa 11 matcher mött Wanderlei Silva, Mirko “Cro Cop” Filipovic, Josh Barnett, Fedor Emelianenko, Alistair Overeem, Melvin Manhoef och Gegard Mousasi.

Men med dessa namn på listan så har han inte fått vinna en MMA-match sedan 2006. Han ska nu möta ytterligare en nysignering i UFCs tungviktsdivision, den obesegrade Sean McCorkle. Han har hunnit med 7 MMA-matcher i sin karriär där han vunnit samtliga, där dessutom 6 av 7 vinster är avslut via antingen submission eller knockout. Nu ser det alltså ut som att Sean till slut kliver upp lite i svårighetsgrad då Hunt kan bli rätt svår att knocka.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC
15 Kommentarer

Svara