Marvel Studios “älskar” Ronda Rouseys kampanj om att spela Miss Marvel

Ronda Rousey fortsätter vinna över hjärtan i Hollywood och nästa stora filmroll kan mycket väl bli som en superhjälte. 

Det var i slutet av sommaren som Ronda Rousey (12-0) uppgav att Miss Marvel är den superhjälte hon helst vill gestalta på den stora duken. Bantamviktsmästarinnans fans nappade direkt och bilder av Rousey som superhjälte vällde in på sociala medier varav stjärnan själv postade de bästa på Instagram.

Nu ser “Rowdys” popularitet ut att ha nått hela vägen till Hollywood och självaste Marvel Studios. I en kortare intervju med IGN berättade VD Kevin Feige att man “älskar” Rouseys och fansens kampanj om att knipa den potentiella rollen.

“I love it. That happens occasionally, and I think that’s a testament more to the strength of the characters.”

Ingen film verkar vara i görningen just nu men med tanke på antalet superhjältefilmer som pumpas ut nuförtiden är det inte alltför långsökt att en om Miss Marvel inom kort kan ses på bioduken. Rousey har redan hunnit med att spela viktiga roller i en rad storfilmer som The Expendables 3, Entourage och Fast & Furious 7.

Kategorier
NyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...