Maryna Moroz får nytt motstånd inför UFC: Buenos Aires

✅ En skada har nu ändrat om en match inför UFCs debut i Argentina ✅ Kan Maryna Moroz bryta den negativa trenden?

Den 17:e november intar UFC Argentinas huvudstad Buenos Aires för första gången, där bland annat en stråviktsmatch mellan ukrainskan Maryna Moroz (8-3) och och Veronica Macedo var inbokad. Nu har dock MMA-Journalisten Marcel Dorff meddelat att den sistnämnde skadat sig och tvingats hoppa av galan. Hon kommer, enligt dessa uppgifter, att ersättas av Ariane Lipski (10-3), som lämnar sin position som mästarinna i KSW för att göra UFC-debut.

RELATERAT: 

Har vunnit nio raka matcher

Moroz gjorde UFC-debut mot Joanne Calderwood i en match som många hade tippat den sistnämnda som vinnare, men i en stor skräll vann Moroz på submission i den första ronden. Sedan dess har Moroz upplevt en ojämn tid i UFC med ett sammanlagt matchfacit på 3-3 i organisationen. Efter att ha vunnit två raka matcher år 2016 vände trenden för Moroz, som nu sitter på en förlustsvit på två matcher mot Carla Esparza och Angela Hill.

Lipski må vara ny till UFC, men hon är en erfaren och meriterad fighter som lyckats väl i andra organsitioner. Hon är obesegrad sedan 2015 med hela nio raka segrar samt KSWs flugviktstitel i bagaget. I sin pågående vinstsvit har hon besegrad bland andra Shiela Gaff, Juliana Werner samt Diana Belbita.

Vem vinner stråviktsmötet?

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...