Matt Hamill drar sig ur WSOF 11 efter en knäskada

37-åringen Matt Hamill har en tuff tid bakom sig med avskedet från UFC och den snara framtiden ser inte ut att bli mycket bättre. Under dagen stod det nämligen klart att “The Hammer” inte kommer kunna delta under sin tänkta debut på WSOF 11 senare under sommaren, då han dragit på sig en knäskada.

Lätt tungviktaren Matt Hamill (11-5) tvingas dra sig ur sin tänkta debut för “World Series of Fighting” efter en knäskada, runt vilken detaljer ännu inte är kända. Matchmäklare Ali Abdel-Aziz delgav den olyckliga nyheten till MMAJunkie.com under dagen.

Hamill tecknade nyligen kontrakt med organisationen efter en tung tid i UFC och var alltså tänkt att debutera på WSOF 11 den femte juli, som förövrigt blir den första galan att sändas under det nya avtalet med medieimperiet NBC. Detta efter att ha förlorat tre av sina fyra senaste matcher i UFC, mot Quinton “Rampage” Jackson (35-11), Alexander Gustafsson (16-2) och senast Thiago Silva (16-3) på UFC Fight Night 29 i slutet av förra året.

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara