Matt Riddle inför UFC on Fuel 7: “That third round is where I really like to shine”

Under mediadagen inför UFC on FUel 7: Barao vs McDonald tog Matt “Deep Waters” Riddle sig tid att tala med MMAnytts reporter Sebastian Vendel-Martinez och ovan är resultatet av det mötet.

Kategorier
IntervjuUFC
6 Kommentarer
 • ChuteBoxe
  14 February 2013 at 10:43

  Skapligt irriterande kille…

  • Yourston
   14 February 2013 at 01:41

   Verkligen. Och om han hade minsta uns av självinsikt hade han aldrig valt verbet “shine” för att beskriva sina prestationer. Riddle kommer aldrig bli något annat än en dryg “brawler” som vinner då och då pga sin beslutsamhet.

   • Johanbj
    14 February 2013 at 03:13

    Och som blir spottad i munnen när han besöker England:-).

    • Yourston
     14 February 2013 at 08:04

     Haha, ja, det var ruggigt kul när han berättade om det. Just då tyckte jag lite synd om honom, men efter hans uttalanden om att hans TUF-knock gjorde så mycket skada och att den därför var bättre än Halls knock, så tycker jag att det var rätt åt honom.

  • Reality_wins
   14 February 2013 at 05:00

   Vad finner du irriterande med honom? Rak, ärlig och en av dom som jag vet nästan alltid kommer “bring it”. Må hända att hans teknik är bristfällig och han skulle behöva tona ner användningen av verbet “shine”, men hur kan man ogilla en kille med så mycket hjärta att han blodig i 3:e ronden bara går framåt och bara matar? (bortsett från hans senaste då) Jag kan knappast vara den enda som gillar honom med tanke på att han bara har slagits i UFC, sen han började sin karriär i TUF.

 • nemesis78
  14 February 2013 at 01:36

  HÅLL MICKEN STILLA!!!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...