Max Griffin återvänder mot stigande talang på UFC 226

✅Storgalan UFC 226 fortsätter växa med en spännande welterviktsmatch ✅ Griffin möter fighter med tre raka knockoutvinster

Ännu en match har nu offentliggjorts för den kommande storgalan UFC 226, som äger rum i Las Vegas den sjunde juli, och även om det är mindre kända namn så lär mötet producera en topptalang i welterviktsdivisionen. Las Vegas Review Journal kunde nyligen annonsera en match som bokats mellan Max “Pain” Griffin (14-4) och “Curteous” Curtis Millender (15-3).

Knockade Thiago Alves i sin UFC-debut

Griffin har debuterade mot den ökände rubrikskaparen Colby CovingtonUFC 202 och förlorade på teknisk knockout. Han följde upp med en imponerande insats mot Erick Montaño, som slutade i knockoutseger för Griffin på mindre än en minut. Därefter förlorade han ett enhälligt domslut mot Elizeu Zaleski dos Santos, men återvände stort med en något överraskande poängseger över knockoutartisten Mike Perry UFC on FOX 28.

Millender tog sig in i UFC med hela sex raka vinster i ryggen, varav tre på knockout. I sin UFC-debut på UFC Fight Night 126 ställdes han mot den forne titelutmanaren Thiago Alves och lyckades skrälla något med en imponerande knockoutseger över den härdade veteranen.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...