Max Holloway till MMAnytt inför UFN 53: “We [hawaiians] were made to do this”

Hawaiiern Max “Blessed” Holloway (10-3) ställde upp på kort notis för att möta svenske Hamid “Akira” Corassani (12-4) i den delade huvudmatchen på UFC Fight Night 53. MMAnytt fick chansen att tala med Holloway om den enorma MMA-scenen i Hawaii, hur han längtar efter att få äta svenska bakelser, matchen mot “Akira” och mycket mer.

Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
3 Kommentarer
 • Frantic
  1 October 2014 at 10:17

  Satt och blev mer och mer irriterad på att inga intervjuer kom upp på mmanytt.se sedan KHABLAM!!! Kom det rubb och stubb, tack för detta, bra och relevanta frågor i alla intervjuer. Bra jobbat Sebastian! :D

  • David
   2 October 2014 at 01:47

   FJÄSK

   • Frantic
    2 October 2014 at 05:44

    Japp, du slog huvudet på spiken där! Man tjänar något så ofantligt på att fjäska så det är klart att man gör det när läge finns, nu höjs min status på den omtalade “popularitetslistan” på mmanytts-redaktionen. Snart kommer jag få en belöning för mitt fjäskande, thihi.

    Eller så uppskattade jag bara den tid och jobb som gjorts och lagts ner på alla intervjuerna och ville delge Sebastian och mmanytt att det uppskattas.

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...