Mayweather: Ronda Rousey på omslaget till Ring Magazine ger sporten dåligt rykte

De negativa reaktionerna från boxningsvärlden angående Ring Magazines omslagsbild på Ronda Rousey fortsätter att dugga tätt. Nu tar sportens egen megastjärna Floyd Mayweather Jr bladet från munnen och säger sitt hjärtas mening om det kontroversiella omslaget till tidningen som har kallats “boxningens Bibel”.

Boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr har väl inte direkt gjort sig känd för att vara någon större beundrare av UFC-stjärnan Ronda Rousey. Den verbala slagväxlingen dem emellan har varit på tapeten ett flertal gånger under senare tid och det är väl därför mer eller mindre naturligt att Mayweather nu tar tillfället i akt att än en gång attackera sin nemesis Rousey, när tillfället ändå bjuds.

Det är Ronda Rousey på omslaget till Ring Magazine som nu har fått Mayweather att ryta till. Omslagsbilden har för övrigt fått en hel boxningsvärld att gå i taket, då Rousey har noll erfarenhet av boxning och därför, enligt kritikerna, inte ens skulle nämnas med namn i tidskriften som har kallats “boxningens Bibel”, än mindre figurera på omslaget till densamma. Att det sedan visar sig att Rousey dessutom är blott den andra kvinnan i tidningens historia som landar en omslagsbild får kritikerna att gnissla tänder ännu mer.

Floyd Mayweather Jr har en mycket syrlig kommentar till den kontroversiella och kritiserade omslagsbilden. Han säger i en nyligen publicerad intervju att Ring Magazines omslagsbild på en kvinnlig fighter från en helt annan sport ger boxningen dåligt rykte.

Vi har ännu inte nåtts av några kommentarer från Ronda Rousey angående Floyd Mayweathers kritiska uttalande angående omslagsbilden.

Ring Magazine

Kategorier
BoxningFloyd MayweatherRonda RouseySenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
6 Kommentarer
 • John
  12 November 2015 at 11:24

  Om hon satsar på boxning kommer hon få stor stryk, bäst för henne att hålla sig till MMA eller filmer.

 • David Finn
  12 November 2015 at 12:31

  Jo för att som proffsboxare pryla på frugan där hemma ger inte sporten dåligt rykte, förbannade h**unge

 • Vaettra
  12 November 2015 at 01:46

  Så en kvinna från en besläktad sport på omslaget är inte ok, men en kvinnomisshandlare som Floyd Mayweather Jr är ok. Tycker Floyd.

 • AA
  12 November 2015 at 02:24

  Floyd har en sjuk kvinnosyn, han är ett stort ego och har noll respekt för kvinnor. Speciellt när en av de mest kända och omtyckta säger sanningen, dvs att han är en kvinnomisshandlare. Jävla pucko. Hoppas han blåser alla stålar på ett casino och blir bankrutt.

 • freddie
  12 November 2015 at 07:10

  Förståeligt. Ungefär som att trycka mihamedanbilder. Nämen vafan The ring har alltid haft boxare på framsidan och nu har man en kvinnlig fighter från en helt annan sport. Skumt som fan.

 • Svara